Haberler

Esad Seçimlerin Tarihini Açıkladı

Güncelleme:

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, Suriye'deki milletvekili seçimlerinin 13 Nisan'da yapılacağını duyurdu.

Suriye'de milletvekili seçimlerinin tarihi belli oldu. Suriye Devlet Başkanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Başkan Esad'ın onayladığı 63 No'lu karar uyarınca, Suriye Halk Konseyi seçimleri 13 Nisan 2016'da yapılacaktır" dendi.

ATEŞKESTEN SONRA DUYURULDU

Genel seçim kararı, ABD ve Rusya'nın, Suriye'deki ateşkesin 27 Şubat'ta başlayacağını duyurmasının ardından geldi.

SON SEÇİMLER 2012'DE GERÇEKLEŞMİŞTİ

250 üyeden oluşan Suriye Halk Konseyi üyelerinin belirlenmesi için son seçimler, 21 Mayıs 2012'de gerçekleştirilmişti. Yasama organı olan Konsey'in üyeleri 4 senede bir belirleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Twitter Suriye Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (86)

KARADENİZ:

BU ESAD A HELAL OLSUN, ADAM LİDERMİŞ BE, ALLAH YARDIMÇISI OLSUN, VALLAHİ BRAVO.

22
17
yanıtYanıtla
insan:

hemşerim sen nasıl karadenizlisin? yarım milyon müslümanı katleden bu caniyi nasıl desteklersin? bi kafanı kaldır bak 2 milyon insan neden senin ülkene kaçtı? neden arkalarına bile bakmadan sularda boğulma riskiyle kaçıp gidiyorlar? Allah yüreğindeki merhameti söküp attı mı senin?

yanıt0
yanıt1
/\:

Seçime katılacaklar: Esad, Esad, Esad ve daha fazla Esad. Demokrasi değil yani.

30
7
yanıtYanıtla
Adil:

SURİYENİN DEMOKRASİSİ ESATLİ SURİYE TURKİYENİN DEMOKRASİSİ ESASYSİZ SURİYE. . . . Ne gunlere kaldik

yanıt3
yanıt0
veryansın:

Beşar Esed''e neden kızıyorsunuz ki. ? Adam Ülkesini Dış güçlerin kışkırtmalarıyla ayaklandırılan ( Arap Baharı ahmaklarını ) bastırmak için uğraşıyor. ! Gücü yetmeyince, Askeri işbirliği anlaşmaları gereği Rus müttefiğini yardıma çağırdı. . ! Ülkesi için savaşıyor. . ! Başka ne yapabilirdi ki. . . ? Siz ona saldırırken kendinizden UTANMIYOR MUSUNUZ. . ?

29
6
yanıtYanıtla
Surieye LAİK''tir:

Suriye LAİK bir Devlettir. . . ! Devlet yönetiminde Alevilik Sünnilik Nusayrilik diye bir kavram yoktur. DİN ile Devlet yönetilemez. . ! Vatandaşın dini olur. . ! DEVLET dediğiniz organizasyon''un ( Örgütlenmenin ) dini olmaz. . !

yanıt16
yanıt1
Mesepsiz Sincap:

Hayal eden ve utanacak olan sensin, . . . Yazdiklarin gerçeklerden çok uzak maalesef ! Senin c''ESED''in gerçek bir katliamci DIKTATÖR !

yanıt2
yanıt8
dadaşMobil-ANDROID:

ALLAHın laneti üzerine olsun esad

20
11
yanıtYanıtla
.:

Seninde üstünde olsun diyecem ama müslümanlıkta lanet okunmaz

yanıt0
yanıt0
ö:

Erdogan seçime karşı çıkıyordu. ESED kazanır diye korkuyor seçimlere güvenmiyormuş. KİŞİYİ NASIL BİLİRSİN KENDİN GİBİ-Demek halk a güvenmeme nedeni onca yolsuzluga ragmen kendilerini iktidara taşyan halk

15
16
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title