Haberler

Erzurum'da Tek Adımda Yatırım Bürosu Kuruldu

Erzurum'da Tek Adımda Yatırım Bürosu Kuruldu. Vali Sami Bulut, Yatırım Yapmak İsteyen Müteşebbislerin Karşılaştıkları Sorunların Bu Büroda Kısa Sürede Çözülmesinin Amaçlandığını Söyledi.

Erzurum'da Tek Adımda Yatırım Bürosu kuruldu. Vali Sami Bulut, yatırım yapmak isteyen müteşebbislerin karşılaştıkları sorunların bu büroda kısa sürede çözülmesinin amaçlandığını söyledi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın talimatıyla Erzurum'da kurulan 'Tek Adımda Yatırım Bürosu' ilk toplantısını Vali Sami Bulut başkanlığında yaptı. Çevre ve Orman, Bayındırlık ve İskan, Kültür ve Turizm, Tarım, Sosyal Güvenlik Kurumu, Defterdarlık, Vergi Dairesi, TEDAŞ, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu, KOSGEB, Organize Sanayi Bölgesi, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ESKİ, Tapu Sicil ve Telekom İl Müdürlüklerinin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, Genç İşadamları Derneği, MÜSİAD, Doğu Anadolu Sanayici İşadamları Derneği, Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu temsilcilerinin katıldığı toplantıda Tek Adımda Yatırım Bürosu hakkında bilgi veren Vali Sami Bulut, amacın sanayici ve girişimcilerin sorunlarının mahallinde kısa sürede çözümünü sağlamak olduğunu belirtti.

Vali Sami Bulut, "Yatırımcıların kamu kurum ve kuruluşlarında karşılaştıkları sorunların kısa yoldan mahallinde çözülmesini amaçlayan Tek Adımda Yatırım Bürosu, yatırımcılara büyük destek olacaktır. Burada sanayiciler ve girişimcilerin sorunları dinlenecek, gerektiğinde ilgili kurumlarla irtibata geçilerek çözüm üretilecektir. Tek Adımda Yatırım Bürosu, girişimcilere yönelik, bilgilendirme, rehberlik ve bölgede bulunan cazip yatırım alanları konusunda tanıtıcı faaliyetlerde bulunacaktır." dedi.

(ST-ST-Y) 25.06.2008 18:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title