Haberler

Erzurum'da Ramazan Etkinlikleri

Aşkale'de iftar sonrası Hükümet Meydanı'nda düzenlenen programda, müzisyen ve şair Bedirhan Gökçe ile Zekeriya Maral sahne aldı.

Aşkale'de iftar sonrası Hükümet Meydanı'nda düzenlenen programda, müzisyen ve şair Bedirhan Gökçe ile Zekeriya Maral sahne aldı.

Sohbetleri ile alanı dolduran insanları tebessüm ettiren Bedirhan Gökçe, şiirleriyle duygulandırırken saz ekibinin söylediği türkülerle de eğlendirdi.

Bedirhan Gökçe'yi büyük bir keyif alarak dinlediğini söyleyen Belediye Başkanı Enver Başaran, "Aşkale muhteşem bir ramazan gecesi yaşadı. Şiir ve türkülerle örülü bu program çok güzeldi. Bedirhan Gökçe ve Zekeriya Maral'a bu gece için Aşkale adına çok teşekkür ederim" dedi.

Aşkale'de gördüğü ilgiden ve atmosferden çok etkilendiğini söyleyen Bedirhan Gökçe ise "Bizleri Aşkaleliler ile buluşturan Sayın Başaran'a çok teşekkür ederim. Gerçekten son derece düzenli bir sahne ve alanda, muhteşem bir kalabalıkla program yapmanın mutluluğunu yaşadım" diye konuştu.

Konser sonrası belediyeye ait sosyal tesislerde sahur programına katılan sanatçılar sabaha karşı ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Bedirhan Gökçe Enver Başaran Erzurum Aşkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title