Haberler

Erzurum'da Çıkan Silahlı Kavgada İYİ Partili Başkanın da Aralarında Olduğu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Erzurum'un Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesinde çıkan silahlı kavgada İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz'ın da aralarında olduğu 2 kişi hayatını kaybetti.

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde, aralarında kan davası bulunan iki ailenin fertleri, oy kullanmak üzere gittikleri okulun bahçesinde karşılaşınca birbirlerine girdi. Çıkan silahlı çatışmada, İYİ Parti Karaçoban İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz ile karşı taraftan 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

TARTIŞMA, SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Erzurum'un Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesi'nde öğleden sonra, aralarında kan davası bulunan Durmaz ve Yazan ailelerinin fertleri, oy kullanmak üzere geldikleri okulun bahçesinde karşılaştı. Çıkan tartışma kısa sürede silahlı çıtışmaya dönüştü. Okulda ve bahçesinde büyük panik yaşanırken, ortalık savaş alanına döndü. Olayda İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz ile Yazan Ailesi'nden henüz kimliği öğrenilemeyen 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ilçede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Son Dakika! Erzurum'da Çıkan Silahlı Kavgada İYİ Partili Başkanın da Aralarında Olduğu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

İL BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Olayla ilgili açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Dumlu, "İlçe başkanımız ile karşı taraf husumetli. Oy kullanma sırasında okul önünde karşı karşıya geliyorlar. Çatışma başlıyor. Karşı taraftan da ölen var bizim ilçe başkanımız da rahmetli oluyor. Şu an ölü sayısı 2. İlçe başkanının cenazesi otopsi için Erzurum'a getirildi. İki aile de büyük aileler, aşiret. İlçede geniş güvenlik önlemi var. 4 yıl önce karşı taraf ilçe başkanının babasını vurup, rahmetli etmiş. Ondan dolayı husumet var. Bu husumetten dolayı devlet bunları başka bir tarafa yerleştiriyor. Oy için bunlar tekrar bir araya gelmiş. Çatışma çıkıyor. Başkanımız 50 yaşlarında evli, çocukları var" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İYİ Parti Karaçoban Erzurum Kopal 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (47)

01:

su durumda bile hukumeti suclayabiliyorsanız size diyecek bişey yok

26
42
yanıtYanıtla
jandarma:

kimi suçlayalım hindistan hükümetinimi?????

yanıt4
yanıt2
Tugba:

Eskiden böyle seyler olurmuydu.. hersey güllül gülistalikdi ac yoktu bolluk icindeydik. Simdiki iktidar bad gelene kadar ne sehit verirdik ne bi suyasi cinayet islenirdi ne saatlerde kuyruklarda beklerdik insan gibi yasardik eskiden..ah keske o 80/90 li yillar geri gelse...AMIN

12
35
yanıtYanıtla
Sğr tuğbaya:

Bi araştır bakalım geçmişi. Seçimlerde ne kanlar dökülmüş görürsün. Burada olsaydın ben sana gösterirdim neler olduğunu. O yıllara gelseydin para için yapardın herşeyi.

yanıt5
yanıt3
Dolu dolu hain dolu:

80 li 90 yillara burada deil afrikaya yolliyak seni

yanıt1
yanıt4
Tugba:

Umarim ironi yaptigimi anlayacak bir kac zeki vatandasimiz vardir

yanıt1
yanıt4
Secim:

Bilseydim akp ye oyumu vermezdim

18
29
yanıtYanıtla
Adalet:

Yalan haberdir kimse itibar etmesin boşyere

14
29
yanıtYanıtla
azapay:

ne yalanı be aç oku burdam yorum yapma ne kadar acı bir durum buna bile innamıyorsunuz nasıl bu hale geldik biz

yanıt3
yanıt1
Ne:

Hak etmistir. Tipinden belli

2
38
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title