Haberler

Erzincan Geçit Belediye Spor Ekibinden Ziyaret

Güncelleme:

Ziyaret esnasında, Geçit Belediye Spor Ekibinin durumu ve çalışmaları hakkında çeşitli diyaloglar gerçekleştirildi.

Erzincan'dan Tunceli İline gelen Geçit Belediye Spor futbol ekibinin Kulüp Başkanı Ali Aksu, Hüseyin Tunç ve futbolcuları, Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kasun'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında, Geçit Belediye Spor Ekibinin durumu ve çalışmaları hakkında çeşitli diyaloglar gerçekleştirildi. Ziyaret esnasında konuşan Geçit Belediye Spor Futbol Ekibinin Kulüp Başkanı Ali Aksu, ''Dersim Spor ile dostluk maçı için Tunceli'ye geldik, Tunceli'de dinamik bir şekilde devam eden çalışmaları çok güzel buluyoruz.'' diyerek memnuniyetini dile getirdi. Daha sonra Geçit Belediye Spor Futbol Ekibinin Kulüp Başkanı Ali Aksu, Erzincan Geçit Belediye'sini tanıtan bakır işlemeli sembolü, Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kasun'a hediye etti.

Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kasun, makamına yapılan bu ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti. Ardından Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kasun, Geçit Belediye Spor Ekibine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek Tunceli Belediye'sinin hazırladığı 2013 yılı takvimi, tanıtım kitabı ve kalemden oluşan çantayı, Geçit Belediye Spor Ekibine hediye etti. Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Kasun Ali Aksu Erzincan Tunceli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title