Haberler

Erzincan'da 50 Kilogram Eroin Ele Geçirildi

Erzincan Emniyet Müdürlüğü ile Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü Ekiplerinin Yaptığı Ortak Operasyonda 50 Kilogram Eroin Ele Geçirildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü ile Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ortak operasyonda 50 kilogram eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan Emniyet Müdürlüğü ile Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan "Kıvılcım" adlı operasyonda 50 kilogram eroin ele geçirildi. Van'dan İstanbul'a giden, E.G. (54) ve eşi N.G. (46) önceki gün Erzincan sınırına girdiklerinde Erzincan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince durduruldu. Narkotik dedektör köpeği Çilek aracılığı ile araçta yapılan aramada, çeşitli yerlere zulalanmış halde 50 kilogram eroin bulundu. Konu ile ilgili bağlantısı olduğu tespit edilen ve gönderilen eroin maddesini İstanbul'da karşılayacak olan A.K. isimli şahıs ise Ankara Esenboğa Havalimanı'nda yakalandı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

(CM-İRT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title