Haberler

Erzincan Başkan Kameramanlık Yaptı, Vali Röportaj Verdi

Başkan kameramanlık yaptı, vali röportaj verdiVIDEO YOKERZİNCAN Valisi Süleyman Kahraman'ın Merkez Valiliği'ne alınması nedeniyle düzenlenen uğurlama töreninde, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, gazetecilerden aldığı kamera ile Vali Kahraman'ın vedalaşmasını görüntüledi.

Başkan kameramanlık yaptı, vali röportaj verdi

VIDEO YOK

ERZİNCAN Valisi Süleyman Kahraman'ın Merkez Valiliği'ne alınması nedeniyle düzenlenen uğurlama töreninde, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, gazetecilerden aldığı kamera ile Vali Kahraman'ın vedalaşmasını görüntüledi. Vali Kahraman da kendisini çeken Başkan Başsoy'a veda açıklaması yaptı.

İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Süleyman Kahraman için görev yaptığı valilik binası önünde uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Belediye Başkanı AK Partili Cemalettin Başsoy, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Valilik konutundan yürüyerek Vilayet binası önüne gelen Vali Süleyman Kahraman, kendisini bekleyenler ile tek tek görüşüp fotoğraf çektirdi. Vali Süleyman Kahraman son olarak gazetecilerle görüşürken, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, bir basın mensubunun kamerasını alarak, Vali Kahraman'ın vedalaşmasını görüntüledi. Başkan Başsoy elinde kamera ile Vali Süleyman Kahraman'a duygu ve düşüncelerini sorunca, Vali Kahraman'da açıklama yaptı. Vali Kahraman açıklamasında Erzincan'da 2 yıla yakın çalıştığını belirterek, "Herkesin yanında olmaya çalıştım. Biz mevki ve makamlarımızı halkın gönlünde hakkın rızasında gördük. Mümkün olduğunda devlet işlerini aksatmadan halkımızın arasında, fakir fukaranın yanında, garip gurebanın yanında olmaya çalıştık. Burada görev yaparken birinci önceliğim gönül almaktı. Buruk ayrılıyorum. Bir parçam burada kalıyor" diye konuştu.

Vali Süleyman Kahraman, röportajın ardından vilayet binası önünde katılan herkese teşekkür ettikten sonra toplu fotoğraf çektirdi ve kentten ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Cemalettin Başsoy Süleyman Kahraman Erzincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title