Haberler

Eryaman 2. Etap'ta Çevre Düzenlemesi Tamamlandı

Etimesgut Belediyesi'nin Eryaman 2. Etap'taki Adalar Arası Çevre Düzenlemesi Çalışmaları Tamamlandı.

Etimesgut Belediyesi'nin Eryaman 2. Etap'taki adalar arası çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlandı.

Yunus Emre Kültür ve Spor Merkezi'ni gezerek çalışmaları yerinde inceleyen Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, merkezin taşıdığı özelliklerle Eryaman'ın en gözde mekanları arasında yer aldığını kaydetti. Başkan Yılmaz, "Vatandaşların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilmeleri ve kendilerini geliştirebilmesi için resim, tezhip, takı, yabancı dil, el sanatları ve takı kursları yer alıyor" dedi.

Burada yapılan çevre düzenlemesiyle çevrede bulunan diğer parklardan, alanlardan faklı olarak yapay göletin bulunduğunu belirten Yılmaz, "Manzara resimleri ve membran çatı örtüsü uygulaması gerçekleştirildi. Düzenlemede yürüme yolları, yeşil alanlar, koşu yolu, dik havuz, 2 adet basketbol sahası, fitness alanı ve tribün de oluşturuldu" diye konuştu.

Merkezde aerobik, fitness, masa tenisi, bilardo, langırt, dart, air hockey gibi sporlar yapılabiliyor. Kütüphane, bilgisayar odası, kafe, gazete ve dergi okuma odası, resim, müzik hobi odaları ve toplantı salonu bulunan merkezden günlük ortalama 150 kişi yararlanıyor. Gençler merkezde en çok bilardo oynayarak vakit geçiriyor.

(MÜG-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title