Haberler

Ersay Üner, İyi İnsana Şarkı Veririm

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk interaktif talk show programı "Hadi Be"nin konuğu 'İki Aşık' adlı son şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Ersay Üner oldu.

Hayli keyifli anların yaşandığı "Hadi Be" canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Ersay Üner, samimi açıklamalarda bulundu.

"İKİ AŞIK"IN BİR ANDA SEVİLECEĞİNİ HİSSEDİYORDUM

"İki Aşık" şarkısına çektiği klip Youtube'da 100 milyona yakın tıklandığı şarkısı için Ersay Üner, "Bu başarıyı bekliyor muydun?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Beklentim vardı, evet. Ya uzun sürede olacaktı bu, ya kısa sürede. Çünkü şarkının ruhu, anlattığı hikaye bana samimi geldi. Bu yüzden çıkardım zaten. Bir kitleye ulaşacağını, birileri tarafından bir anda sevileceğini hissediyordum."

PİYASAYA ÇIKAN ŞARKILARIMIN SAYISI 260

Ersay Üner bugüne kadar 260 şarkı besteleyip başkalarına verdiğini söyledi: "Bugüne kadar piyasaya çıkmış olan şarkılarımın sayısı 260. 17 sene oldu. 17 sene içerisinde çıkan şarkılarımın sayısı bu. Toplamda kaç şarkı yaptın diye sorarsan, onu bilmem. Hesabını tutmuyorum çünkü. Halihazırda yazıp vermediğim birçok şarkım da var."

İYİ İNSANA ŞARKI VERİRİM

Ersay Üner, sanatçılara şarkı verirken hangi kriterlere dikkat edşyorsun sorusunu üzerine; "Dikkat ettiğim çok şey var. Onlardan bir tanesi; doğru solist, doğru renk. Çünkü iyi şarkı, iyi solistle birleşecek. Şarkıya duygusunu, yorumunu her şeyi verebilmesi gerekiyor. O kişinin iyi bir insan olması da benim için çok önemli. Her şeyden önce benim kadar projeye inanması gerekiyor. ''

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTEMELERİ BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR

Son yıllarda daha çok tanınmaya başlayan Ersay Üner, şöhretin kendisine ne hissettirdiği sorusunu şöyle yanıtladı: "Yanıma gelip 'Abi fotoğraf çektirebilir miyiz?' demeye başladılar. Bu yaşadıklarım beni çok mutlu ediyor. Bir heyecan paylaşıyorsun, bir anı paylaşıyorsun, o da sana karşı bir şey hissediyor, seni seviyor. Çok güzel bir duygu. Seninle sevgisini paylaşmak için fotoğraf çektirmek istiyor.''

YURTDIŞINDA BİR ŞEYLER YAPABİLECEĞİMİ GÖRDÜM

Ersay Üner, yurtdışına açılmayı düşündüğünü açıkladı: "Orada bir şeyler yapabileceğimi gördüm. Ve bunun için çaba harcayacağımı söyleyebilirim. 'Hayallerimi oraya bağladım, orada şunu yapacağım, bunu yapacağım' gibi iddialı cümleler kurmuyorum. Orada kendime bir şeyler yapabileceğimi gayet net gördüm. Doğru kontakt, doğru bağlantıyla. Gitmek değil zaten dünyada artık gitmek diye bir şey yok. Amerika dediğin yer, en uzağı 12 saat. Gidip gelinebilecek yerler yani. Ben burada stüdyomda çalışırken de orayla iletişime geçebiliyorum. Yaptığımız iş evrensel. Müzik yapıyoruz çünkü. Tamamen Türkiye'den gitmek yerine arada gidip gelmek daha mantıklı. Ben ülkemi çok seviyorum. Fakat yurtdışında da bir şeyleri başarabilmeyi, bu ülkenin müzisyenlerinin de orada yapabileceğini göstermeyi istiyorum. Biz niye Amerika piyasasına, Avrupa piyasasına giremiyoruz? Niye orada bir track çaldıramıyoruz? Yapabiliriz oysa. Cesaret var ya çok acayip bir şey. Biraz tutulmuşuz sanırım biz müzik piyasası olarak. İnanılmaz yetenekli adamlarla dolu etrafımız."

BÜŞRA'DAN DESTEK: ERSAY OYUNCULUKTA ÇOK YETENEKLİ

Oyuncu Büşra Pekin'le ilişki yaşayan Ersay Üner, oyunculuk yapabileceğini söyledi: "Güldür Güldür'e konuk olduğumda çok eğlendim. Oyunculuk yaparım herhalde. Herhalde de değil, yaparım gibi görünüyor. Zor bir zanaat kesinlikle." Üner'i kamera arkasından izleyen Büşra Pekin de "Ben kesinlikle çok yetenekli olduğunu düşünüyorum bu konuda. Biraz pratiğe ihtiyacı var sadece. Hiç pratiği yok, hiç tecrübesi yok" diyerek sevgilisine destek verdi.

"SEN OLSAN BARİ"Yİ KİME VERECEĞİMİ DÜŞÜNÜRKEN, BÜŞRA "ALEYNA OLMALI" DEDİ

"Sen Olsan Bari" şarkısını Aleyna Tilki'ye veren Ersay Üner, şarkıyla ilgili sorular üzerine şöyle dedi: "Şarkıyı yazarken Aleyna'ya vereceğim diye planlamadım. Ama teenage, yeni jenerasyon olduğu kesin. Solisti çok düşündük, üzerinde çok konuştuk. Büşra bir gece 'Aleyna, Aleyna! 'Bence kesin Aleyna' dedi, çok yakışacağını söyledi. Aleyna'yı çağırdık, geldi. Dinledi, beğendi. Güzel oldu."

BÜŞRA'YLA DÜET YAPMAMAM APTALLIK OLUR

Müzik konusunda sevgilisi Büşra Pekin'e çok şey danıştığını söyleyen Ersay Üner, onunla sürpriz bir projeye de imza atabileceğini açıkladı: "Onun vizyonu çok başka. Bir müzik kulağı var, inanamazsınız. Siz sadece oyunculuğuyla görüyorsunuz Büşra'yı. Arka tarafında bambaşka bir potansiyel var. Zaman içinde bunları göreceksiniz zaten. Müzik konusunda çok yetenekli. Biz yakın zamanda Büşra'yla bir şey çıkarırsak şaşırmayın. Çünkü müzik kulağı hem şarkı söylemek adına hem tiyatral olarak çok iyi. Bu yorumculuk demektir. Onunla düet neden yapmayayım ki? Hatta yapmamak aptallık olur. Benim yeteneğim var, onun yeteneği var. İkimiz bunu bir yerde birleştirebiliyoruz. Anısı yeter, hatırası yeter her şeyden önce."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büşra Pekin Emre Saygı Ersay Üner Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title