Haberler

Ermenistan'ın yardımına Rusya koştu! Askeri teçhizat ve silah sevkiyatının görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Azerbaycan ordusunun işgal altındaki Dağlık Karabağ'a düzenlediği operasyonda ağır kayıplar veren Ermenistan'ın yardımına Ruslar koştu. Rusya'da seyir halinde olan bir İranlı sürücü, Rusların Ermenistan'a askeri yardımını gösteren bir video yayınlandı.

Azerbaycan ordusunun, Dağlık Karabağ bölgesindeki topraklarını geri almak için başlattığı operasyon tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki çatışmalarda Azerbaycan ordusu karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan'ın yardımına Ruslar yetişti.

RUSYA ERMENİSTAN'A SİLAH YOLLUYOR

Dağlık Karabağ'da kalabilmek için, her yolu deneyen Ermenistan, yenilgi üzerine yenilgi alırken, Rusya adeta imdadına yetişiyor. Süperhaber'in haberine göre; Rusya'nın Ermenistan'a askeri yardımını gösteren yeni bir video yayınlandı.

SEVKİYATI İRANLI BİR SÜRÜCÜ RUSYA'DA KAYDETTİ

Rusya'da seyir halinde olan bir İranlı sürücü, söz konusu iddiaları video ile kanıtladı. İranlı sürücü, Rusya'nın tren ile yaptığı silah sevkiyatının videosunu çekerken şu sözleri kullandı;

"Rusya, Ermenilere tank ve askeri teçhizat sağlıyor. Burası Rus bölgesi. Askeri teçhizat deniz yoluyla Mahaçkale'den İran'a oradan da Ermenistan'a taşınmaktadır."

NE OLMUŞTU?

Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusunun sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine 27 Eylül'de karşı saldırı başlatmıştı. Mevzilerini kaybeden Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın sivil yerleşim birimlerine top ve füzelerle saldırısını sürdürmüştü.

Ermenistan ve Azerbaycan, Moskova'da yapılan görüşmelerde, 10 Ekim saat 12.00'den itibaren geçerli olmak üzere Dağlık Karabağ'daki cenazelerin ve esirlerin değişimini öngören insani amaçlı "ateşkes" kararı almıştı.

Ermenistan ordusunun, ateşkesin üzerinden 24 saat geçmeden Azerbaycan'ın Gence kentine füzelerle saldırması sonucu 10 kişi ölmüş, 35 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Ermenistan Rusya Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (13)

El patron:

Rusya yine buldu bir yolunu askeri malzeme satmak icin. Zaten abd ve rusya dunyayi karistiriyor, sonra ha bire silah satip, kendileri yararlaniyor. Yardim mardim faso fiso, satti para kazandi gercek bu.

11
4
yanıtYanıtla
Kamal Azeri:

Yaşasın Azerbaycan Türkiye kardeşliyi.

13
1
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU:

TOPUNUZ BİRLEŞİN LEŞ SÜRÜLERİ ELBET SONUNDA HAKTAN YANA OLAN KAZANACAKTIR

10
0
yanıtYanıtla
FARKLI:

Bazı böyyük partonları sesi soluğu çıkmıyor. Şimdilik el altından iş çeviriyorlar. Ama sonuçta göreceksiniz ki. Bir gün bu gidişata hep bir ağızdan DUR. ! diyecekler. Her iki taraf yine durmak zorunda kalacak. ''Dağlık Karabağ yöresinden'' bir kaç köy ve birkaç kasaba daha Azerbaycan tarafında geçsin onu bekliyorlar. Hem de öyle bir duracaklar ki, 100 yıl daha savaşacak halleri de kalmayacak. ! Dağlık Karabağ''da 30 yıl önce doğanlar için o topraklar gerçek vatanları. Direnmeleri normal değil mi.

3
5
yanıtYanıtla
Yorum:

100 bin kisi yasayacak diye 800 binden fazla kisini survun edilmesi,cocuklarin barbarca katledilmesi ,kadinlara tecavuz edilmesi normalmiydi.bu halkin zihnine kazindi o olaylar dunya dondukce azerbaycan halki kendine yapilan bu vahseti unutmayacak.gerekirse rusya atom bombasi atsin 10 mlyon hepimiz olelim ama bu intikam bu dunyada kalmasin.

yanıt2
yanıt0
FARKLI:

YORUM''a : Bu kin ve öfke, intikam duyguları hiç bitmeyecek ve sonsuza kadar yaşanacak diyorsun. Ermenilerin 70 senedir bir iddiaları vardı. Yalandı. ! Şimdi sen onu gerçekleştirmekte kararlısın. ! Dedelerinin işgal ettikleri o topraklarda 30 yıl barış içinde yaşayan insanları, vatanları bildikleri topraklardan çıkartacaksın. Sonra bir 30 yıl sonra bugün kovaladığın Ermenilerin çocukları, daha sağlam iddialarla yine karşına gelecekler. Bugünkü dünya şartlarında sana toptan temizlik YAPTIRMAZLAR. !

yanıt0
yanıt0
AKP:

Bunlar hep cehapenin işi, içiyolar içiyolar sonra halimize bak

1
6
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

Küfür tek millettir. Bugün Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı bizde hatayda kiliste savaş yapıyorduk siyasi olayları iyi okumak lazım ama bizim muhalefet bize saldırmazlar diyip oyalamaya çalışıyordu.

2
3
yanıtYanıtla
DAMAT BEY:

SONUÇTA SİLAHI KULLANMAK İÇİN EĞİTİMLİ VE CESUR ASKER LAZIM. . S. ARABİSTANIN ELİNDE BİNLERCE SİLAH VAR AMA EĞİTİMLİ VE CESUR ASKERİ YOK NE İŞE YARAR DEPODAKİ SİLAH. .

3
0
yanıtYanıtla
YOLLA YOLLA:

NASIL OLSA GARDASLAR GIDIP ERMENININ GEBERDIGI YERDEN GIDIP ALACAK HEPSINI.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title