Haberler

28 yıldır kayıp olan Şamhalov İmran, Ermeni işgalinden kurtarılan Fuzuli'deki bir evde zincirlenmiş halde bulundu

Güncelleme:

1992 yılında 18 yaşında iken katıldığı 1. Karabağ savaşında kaybolan Şamhalov İmran, kurtarılan Fuzuli kentindeki bir evin bodrum katında ayakları zincirli şekilde bulundu. İmran'ın tam 28 yıl boyunca esir olarak yaşadığı ortaya çıktı.

Ermenistan'ın hain saldırıları devam ederken yürek burkan bir olayı gazeteci Azerbaycan Türk'ü Ceyhun Aşirov gün yüzüne çıkardı.

18 YAŞINDAKİ İKEN KAYBOLMUŞTU

Gazeteci, Karabağ Savaşı'nda 1992 yılında 18 yaşında iken kaybolan Şamhalov İmran'ın, saldırıdan kurtarılan Fuzuli kentinde bir evin bodrum katında ayakları zincirli bir şekilde bulunduğunu söyledi.

TAM 28 YILLIK ESARET

46 yaşında olan İmran, tamı tamına 28 yıl boyunca Ermenilerin elinde esir olarak yaşadı.

Aşirov, İmran'ın 1992 yılında Karabağ savaşına katıldığını ve o günden sonra da kayıp olarak kayıtlara geçtiğini belirtti.

Ermenilerin zulmü bitmiyor! 28 yıl boyunca esir olan Şamhalov İmran, kurtarılan kentteki bir evde ayakları zincirli olarak bulundu

Ermenilerin elinde 28 yıllık esaret! 18 yaşında kaybolan Şamhalov İmran, kurtarılan kentteki bir evde ayakları zincirli olarak bulundu

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Azerbaycan Fuzuli Ceyhun Haberler

500

Yorumlar (146)

FEVZİ:

28 yıl önce zincirlenmiş bir insanın ayakları öyle mi kalır ? Kimi kandırıyorsunuz ?

17
102
yanıtYanıtla
Mustafa:

Arkadaşım sen çok zekisin bunu anladık ta o fotograf temsili o insanın ayaklarının degil tabiki

yanıt32
yanıt3
harun:

foto temsili bunu anlamayacak kadar cahil misiniz?

yanıt32
yanıt3
CEZA:

Mustafa adlı yorumcunun da dediği gibi o foto temsili, ama sende o beyinin temsili bile yok. kodlamayla çalışan bişey . bence sen her şeyi bırak o boşluğu dolduracak bişey al koy kafatasının içine

yanıt16
yanıt2
fkibarfevzi:

lan sen ermenimisin hic kivirma inkar etme asagilk zalim ermilerden hersey beklenir

yanıt9
yanıt2
CEZA:

hıran dink vatandaşımız öldürüldüğünde hepimiz üzülmüştük. . ama o dönemde sokaklarda hepimiz ermenizyiz diye bağıran insanlar vardı. . . şimdi onsanlara seslenmek lazım. . çıkıp toplanın miting düzenleyip hepimiz AZERİYİZ diye bağırsanıza. . ozaman samimiyetiniz orta ya çıksın. . . her insan değerlidir. ama masum insanı öldüren kim olursa olsun katildir. zalimdir insan dışı yaratıktır onu savunanlarda onla aynı vasfı taşırlar

100
6
yanıtYanıtla
offf:

yaaa senin ağzına yüreğine sağlık helal olsun kurban olurum sana :))))

yanıt1
yanıt0
Akif:

Görüntüleri yayınlanmalı, ermenilerin ne derece zalim olduklarının önemli bir örneği.

83
10
yanıtYanıtla
espanyol:

bu katil terörüstleride aynı bişi bekliyor olmalı yoksa akıllanmazlar iran sınırına dikkat

yanıt1
yanıt0
TT:

18 yaşındaki bir genci zindanda çürütüp bunu izlemek nasıl büyük bi şerefsizlik ve ahlaksızlıktır. Allah bu zihniyettekileri perişan eylesin. Askerimize güç kuvvet versin.

81
4
yanıtYanıtla
Tüm 146 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title