Haberler

Ermenek'te engelli öğrencilere madalya

Güncelleme:

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte, engelli öğrenciler arasında balon yarışması düzenlendi.

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte, engelli öğrenciler arasında balon yarışması düzenlendi. Yarışma sonunda tün engelli öğrenciler birinci sayılarak madalya verildi.

Güneyyurt Şehit Mehmet Kızılca Ortaokulunda, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir program düzenlendi. Programda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Açıkgöz, "Bizler kadim bir medeniyetin evlatlarıyız. Sadece insanı değil, hayvanları, bitkileri, hatta taşa ve toprağa saygı duyan insanlarız. Engelli olmak bir kusur değildir. Asıl engel, zihinlerde ve kalplerdedir. Sevgi, saygı, umut ve azimle tüm engeller aşılabilir. Gerçek engelli, bu değerleri kaybedenlerdir. Kimsenin insan haklarına, engel olmadığı engelsiz bir hayat ve dünya dileğiyle, sadece bugün değil her gün de hatırlanmanız ve hatırlamaları temennisiyle tüm engellilerimizin gününü tebrik eder sağlık mutluluk ve huzur dolu ömürler dilerim" dedi.

Kutlama programı, öğrencilerin şiirler okuması ve yaptıkları gösterilerle sona erdi. Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Açıkgöz, şube müdürleri, öğretmenler ile veliler ve vatandaşlar katıldı. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dünya Engelliler Günü Güneyyurt Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title