Haberler

Alevlerin Arasındaki Genci Kurtaran Kahraman Kız Konuştu: Herkes Bakıyordu, Gözüm Karardı

Güncelleme:

Çorum'da yangında mahsur kalan genci, korkusuzca alevlerin arasına dalıp kurtaran 19 yaşındaki Ayşe Bilgin, "Baktım herkes bakıyor. Gözüm karardı." sözleriyle yaşadıklarını özetledi.

Çorum'da bir otoparkın gişe bölümünde çıkan yangında dumandan etkilenerek baygınlık içerip mahsur kalan görevliyi yan tarafta esnaflık yapan genç kız kurtardı.

ALEVLERİN ARASINA DALIP, BAYGIN GENCİ KURTARDI

Gülabibey Mahallesi Şeyh Eyüp 12. Sokak üzerinde bulunan bir otoparkta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın sırasında gişede bulunan 20 yaşındaki Emrah Kara adlı genç dumandan etkilendi. Yoğun duman nedeniyle gişe içerisinde baygınlık geçiren genci 19 yaşındaki Ayşe Bilgin dışarı çıkardı. Yangında yaralanan genç hastanede tedavi altına alındı.

"BAKTIM HERKES BAKIYOR, GÖZÜM KARARDI"

Olay anında yaşadıklarını anlatan Ayşe Bilgin, çocuğun birisinin arkadaşının yandığını ifade ederek yanlarına geldiğini söyledi.

Kendisinden havlu istediğini, havluyu alarak otoparka gittiğini anlatan Bilgin, "Baktım herkes bakıyor. Gözüm karardı. Bir şey hatırlamıyorum. İçeri girdiğimde dumandan çocuğu falan göremedim. Sonra baktım yerde birisi yatıyor. Önce çıkarmaya çalıştım olmadı. Ama sonra kucaklayarak dışarıya çıkardım. Dışarı çıkarınca diğer arkadaşlar yardımcı oldu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ayşe Bilgin Çorum Eyüp 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

aferin sana:

ALLAH razı olsun

27
0
yanıtYanıtla
yilmaz yeşilçınar:

helal olsun sana güzel yürekli kız helal olsun senin yüreğindeki merhamet ve insan sevgisine sana saygıyla eğiliyorum insancıklara göstermiş olduğun insanlığa merhamete binlerce kere saygıyla eğiliyorum

27
0
yanıtYanıtla
Ali MEHMET:

Helal olsun, herkes izlerken kız başına oğlanı kurtarmış.

26
0
yanıtYanıtla
Aaaa:

Helal olsun kardeşim sana

25
0
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Helal olsun sana Aslan yürekli kız.

24
0
yanıtYanıtla
BÜŞRA:

temiz nur yüzlü kız. . helal olsun sana. . . rabbim yar ve yardımcın olsun. .

20
0
yanıtYanıtla
ece:

aferin sana kaç adam vardı orda kimbilir

19
0
yanıtYanıtla
cosmos:

demek o genç ile hayatı birleşecek sanırım kız kapalı müslüman sakın laf etmeyin

2
17
yanıtYanıtla
es:

Herkesin bakıyor olmasıda memelektin ne durumda oldugunu gösteriyor.

16
1
yanıtYanıtla
devam mı tamam mı?:

bu olay şunu kanıtlıyor, sen niyet et cesaret et ALLAH kuluna yardım ediyor, yoksa zayıf bir kızımız bir erkeği kucaklayıp yerden kaldırıp çıkaraması imkansız, tıpkı kurtluş savaşında, çanakkalede olduğu gibi bunun adı iman gücü, sen teşebbüs et ALLAH yar ve yardımcımız olur bu abd denen balondan korkmayın oyununa maşa olmayın yeter.

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title