Haberler

Erk Acarer kimdir, kaç yaşında, nereli? Erk Acarer mesleği ne?

Güncelleme:

Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Erk Acarer izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Erk Acarer kaç yaşında, nereli? Erk Acarer hayatı ve biyografisi! Erk Acarer kimdir?

Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda dikkatler çeken Erk Acarerhakkında araştırmalar yapılıyor. Erk Acarer kimdir? Erk Acarer kaç yaşında, nereli? Erk Acarer hayatı ve biyografisi!

ERK ACARER KİMDİR?

Doğum tarihi: 1972

Kaç yaşında: 49 yaşında

Nereli: İstanbul

Erk Acarer gazetecidir.

Acarer ilk ve ortaöğrenimini İstanbul'da tamamladı. 1996'da Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Sosyal Antropoloji bölümünden mezun oldu. Global, Milliyet, Sabah, Habertürk ve Cumhuriyet, BirGün ve Almanya'da günlük olarak yayınlanan Tageszeitung gazetelerinde çalıştı. Çeşitli dergilerde, öykü, makale ve denemeleri yayımlandı.

Erk Acarer kimdir, kaç yaşında, nereli? Erk Acarer mesleği ne?

ESERLERİ

Acarer aşağıdaki eserleri kaleme aldı;

• Matruşkadan Tayyare

• %100 İstanbul

• Mekân ve Sırlar

• Dârül Fesad (Bir İstanbul Masalı)

• Cellatbaşı (Taht Şehrinde Zaman)

• Anekdot ve Çizgilerle Atatürk

• Korsan Kitap Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

• Çarşı Ulan!

• Işid ve Türkiye - Katili Tanıyoruz

• Osmanlı Masalı

• Taht Şehrinde Zaman Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

Ali Alp METİN:

Akrabalık bağımız olabilir. Ama baba adını hiçbir yerde bulamadım.

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet ALLAS:

Erk acarerin Osmanli Masalı kitabini okumak isterdim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title