Haberler

Ericek, Olimpiyat Meşalesi Ödülleri'ne Aday Gösterildi

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Yapılan Olimpiyat Meşalesi Ödülleri İçin, Yenişehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Ericek Aday Yöneticiler Arasında Gösterildi. Avrupa Kokartlı Hentbol Hakemlerinden Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü de Mersin'den Aday Gösterilen İsimler Arasında Yer Aldı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Olimpiyat Meşalesi Ödülleri için, Yenişehir Belediye spor Kulübü Başkanı Ali Ericek aday yöneticiler arasında gösterildi. Avrupa kokartlı hentbol hakemlerinden Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü de Mersin'den aday gösterilen isimler arasında yer aldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından 2007 yılı Türkiye Milli Olimpiyat Meşalesi Ödülleri için aday gösterilen Yenişehir Belediye spor Kulübü Başkanı Ali Ericek, Mersin'de hentbolun gelişmesi için kulüp olarak büyük uğraş verdiklerini söyledi. Ericek, "Hentbol Türkiye'de son yıllarda hızla yaygınlaşan bir spor dalı olmaya devam ediyor. Biz de kısa bir sürede kurulmamıza rağmen Avrupa'da ve Türkiye'de başarılarımızla dikkat çektik. Bu başarılarımızdan dolayı beni böyle bir ödüle aday gösterdikleri için gerçekten mutlu oldum ve Mersin adına gurur duydum" dedi.

(ÖT-MT-S) 26.02.2008 17:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title