Haberler

Ereğli Lisesi Mezunları 34 Yıl Sonra Buluştu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ereğli Lisesi'nin 1978-1979 yılı mezunları 34 yıl sonra düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısında bir araya gelerek nostalji yaşadı.Kdz.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ereğli Lisesi'nin 1978-1979 yılı mezunları 34 yıl sonra düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısında bir araya gelerek nostalji yaşadı.

Kdz. Ereğli Lal Kafede düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısında bir araya gelen onlarca mezun, geçmiş anılarını tazeledi birbirleri ile uzun uzun sohbet etti.

Gerçekleşen görüşmede mezunlar adına bir açıklama yapan Enis Kıran (51) bu yıl ikinci kez bir araya geldiklerini belirterek, ilk toplantımızı geçen yıl yapmıştık. Biz Ereğli Lisesi 6- FC sınıfı olarak 34 önce mezun olduğumuz sıralardan o döneme ait hatırları yad etmek için bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimizi sağlayalım istedik. O dönem birlikte mezun olduğumuz arkadaşlarımız eşler iile düzenlediğimiz toplantıda bir araya geldi.

Güzel bir birliktelik ve sıcaklık oluştu. Geçmişi andık, neler yapabileceğimizi konuştuk, uzun uzun sohbet ettik.

Bu tür görüşmeleri daha da artırarak, sık sık bir araya gelmeyi istiyoruz" dedi.

Uzun süre devam eden görüşmede okulun eski mezun öğrencilerinden, Atilla Akar, Rasim Yılmaz, Enis Kıran, Veysel Bayramoğlu, Adem Korkusu,

Adem Özsoy, Necet Yener, Fikri Özbek, Hamdi Kuran, Şeref Çelik, Adnan Özen,

Efendi Erben, Türkan Eser, Aysel Gültekin, Perihan Keskin, Yusuf Gültekin, Gülgün Şen, Tülay Özakın,Nilgün Çetinkaya Süer, Nezahat Yüksel, Mahmure Yorulmaz Ayten Yeletayşi, Nilüfer Kocuk, Dilek Çeliker,

Sami Ulu, Canan Köksal, Emine Aktay, Şeref Çelik, Nazmi Kurubacak,

Ahmet Eryılmaz, Oktay Keskin, TahsinAkyüz katıldı.

O dönem ki öğretmenleri Emin Ünver ile Perivan Keskin ile birlikte

eski mezunlar

uzun uzun sohbet ederek güzel bir

zaman geçirdi.

(HH-

24.11.2012 18: 20: 01

TSI

NNNN - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oktay Keskin Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title