Haberler

Erdoğan, Bisiklet Turunda Pedal Çevirdi, İlk Denemede Sendeledi

Güncelleme:

Erdoğan, 51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu basın tanıtımında kendisi için üretilen bisiklete bindi. Erdoğan, pedal çevirmeye başladıktan sonra ilk hamlede güçlük çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da 'Cumhurbaşkanlığı 51. Türkiye Bisiklet Turu' tanıtım etkinliğine katıldı. Üsküdar Salacak Sahili'nde gerçekleştirilen etkinlikte Erdoğan, bisiklet kıyafetlerini giydi. Daha sonra Erdoğan, korumalar eşliğinde kendisi için üretilen bisikleti kullandı.

İLK HAMLEDE SENDELEDİ

Önce bisiklet kullanmakta güçlük çeken Erdoğan, ikinci denemesinde hareket etmeye başladı. Erdoğan, pedal çevirmeye başladıktan sonra yanındaki bisikletçiye çaprmamak için ani bir şekilde durmak zorunda kaldı. Erdoğan, daha sonra seri bir şekilde pedal çevirerek yoluna devam etti. Erdoğan'a koruma araçları da eşlik etti.

ALANYA'DA BAŞLAYIP İSTANBUL'DA SONA ERECEK

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Alanya'da 26 Nisan Pazar günü başlayıp 3 Mayıs Pazar günü İstanbul'da sona erecek.

"BİSİKLETİ HENÜZ SEVDİREBİLMİŞ DEĞİLİZ"

Tanıtım sonrası açıklamalarda bulanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bisiklet olayında aslında dünyadaki birçok ülke gibi, Batılı ülkeler gibi, bisikleti henüz sevdirebilmiş değiliz. Bisiklet noktasında altyapımızı da iyi yaptık diyemeyiz, bunda da çok başarılıyız diyemeyiz. Ancak bazı illerimiz var ki, başta Konya olmak üzere onlar gerçekten bu konuda iyi adımlar atıyorlar, iyi altyapılar oluşturuyorlar. Temennim odur ki, diğer illerimizde de İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi buralarda da bisiklete yönelik, bisiklet yollara yönelik altyapıyı da süratle başarırız ve bisiklete olan sevdayı da artırırız. Aynı zamanda bisiklet üreten firmalarımız da fiyatları uygun hale getirirlerse o zaman bu işin tüketimi de çok daha farklı olacaktır. Buna da inanıyorum" dedi.

İşte Erdoğan'ın sendelediği o an...

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Üsküdar Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

mhpmobilWeb@haberler.com:

Burada akp destekçiliği yapan herkesi akp mutlaka ya iş yada bir çıkar bir menfaat uğruna kendine başlamıştır bunun başka açıklaması olamaz

43
3
yanıtYanıtla
yozgatlimobilWeb@haberler.com:

At dan döstu bisiklete senkelmis secimde kuyuya döser bu

22
18
yanıtYanıtla
HahahaMobil-ANDROID:

zamanında atada binemediydi

25
11
yanıtYanıtla
ardahanlimobilWeb@haberler.com:

Sendlenirz fakat dvrilmeyiz alim allah

14
21
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

1000 tane korumayla ancak gider yazıklar olsun o kadarmı korkuyor milletinden

27
8
yanıtYanıtla
KürşatMobil-ANDROID:

Mhp ye verdigim oylardan ötürü rabbim affetsin beni. zerre cikarim yok ama Ak partiye oy veriyorum vede vereceğim

7
25
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Ak partiliyim diye bana koyun diyosunuzya makarnaci kömürcü diyosunuzya, bi zoruma gidiyor bi zoruma gidiyor anlatamam oyleki artik oyumu mhp ye chp ye filan verecek yani o derece :P

8
21
yanıtYanıtla
bozkurtum:

7 haziran öncesi sendelemeye başlamış bu sinyal öncü olmalı, hadi hayırlısı diyelim.

21
7
yanıtYanıtla
KayserimobilWeb@haberler.com:

Düşüp birtarafini kiracan

18
7
yanıtYanıtla
tayyipMobil-IOS:

AKKOYUNLAR BURDAMISINIZ SESİME MEE DİYE CEVAP VERİN MAKARNALARINIZ YOLDA KÖMÜRLERİNŞZDE GELİO MELEYİN LEENN HADİ AKKÖPEKLERİM

20
5
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title