Haberler

Erciş'te Yeryüzü Sofrasında İftar

Van'ın Erciş İlçesi Belediyesi tarafından düzenlenen "Barışın, paylaşımın olduğu yeryüzü sofrasına sen de ekmeğinle, yüreğinle katıl" sloganıyla iftar programı düzenlendi.

Van'ın Erciş İlçesi Belediyesi tarafından düzenlenen "Barışın, paylaşımın olduğu yeryüzü sofrasına sen de ekmeğinle, yüreğinle katıl" sloganıyla iftar programı düzenlendi.

Vanyolu caddesi üzerinde bulunan kaymakamlık binası önünde düzenlenen iftar programına, İlahiyatçı Yazar Recep İhsan Eliaçık, Erciş Belediye Eşbaşkanı Diba Keskin, belediye meclis üyeleri, HDP ve DBP ilçe yönetimi ile vatandaşlar katıldı. Gelen vatandaşlar yanlarına aldıkları yiyeceklerle iftarını açtı. İftardan sonra yemek duası yapan Eliaçık, barışın, adaletin, merhametin hakim olmasını diledi. Belediye Başkanı Keskin ise katılımcılara teşekkür ederek, dayanışma içerikli kültürel etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. - Erciş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İhsan Eliaçık Özgen Keskin Erciş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

muratsoyluer:

Diba hnm. insanlığına hanımefendiliğine saygımız var ancak. emin ol ne sen nede abdurrahman çağan yöneticilik yapabilecek potansiyelde değilsiniz. lütfen yanlış anlamayın. diba hnm mesela siz iyi bir temizlik elemanı olursunuz. abdurahman çağan beyefendide çok güzel kulüp işletebilir

1
0
yanıtYanıtla
serdivanlı:

erciş erciş olalı böyle zulum görmedi ulan diğerleri hırsız mırsızdı ama biraz insanlıkları vardı. bunlarda insanlıktan nasip almamış cinsten. kürdüm ama bu tipler bizi kürtlüğümüzden soğutuyor. yaşasın insanlık. . .

1
0
yanıtYanıtla
okuryazar:

barışın paylaşımın. . !ekmeği bile reklam aracı ediyorsunuz. . .

1
0
yanıtYanıtla
vanly:

ey gidi koca erciş kimlere kaldın yaşasın türk kürt kardeşliği

0
0
yanıtYanıtla
haraçç:

biri haraçmı dedi haraç hiç. yabancı kelime değil

0
0
yanıtYanıtla
serok biji:

yürü git işine lan. bizi kimse eleştiremez. Ercişli ismi şahıs fazla konuşma biz akp ye benzemeyiz. siz bizim kölemizsiniz. siz oy verin gerisine karışmasın. nasılda ensenize tokatı vurduk. oyları aldık. çok komik ve basitsiniz

0
0
yanıtYanıtla
ercişli:

demokrat insan taraf tutmaz. ancak basit insanlar taraf tutar ve ırk ayrımı yapar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title