Haberler

Erciş'te Meydan Duvarları Yeşilçam Yıldızlarının Resimleri ile Renklendi

VAN'ın Erciş ilçesindeki Deniz Feneri Meydanı'nın duvarlarına aralarında polis, öğretmen ve belediye çalışanlarının da bulunduğu gönüllüler tarafından eski sinema sanatçılarının resimleri çizildi.

VAN'ın Erciş ilçesindeki Deniz Feneri Meydanı'nın duvarlarına aralarında polis, öğretmen ve belediye çalışanlarının da bulunduğu gönüllüler tarafından eski sinema sanatçılarının resimleri çizildi.

Erciş'e 7 kilometre uzaklıkta bulunan, 11 bin metrekare üzerine inşa edilen, büyük çaplı konser, festival ve benzeri etkinliklerinin yapıldığı Erciş sahil yolu Deniz Feneri Meydanı'nın duvarlarına gönüllüler tarafından sinema dünyasının emektarlarının resimleri çizildi. Gönüllü olarak Mersin'den gelen ressam ve eğitimci Ebru Deniz, Erciş Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürlüğü yapan polis memuru Öznur İnce ve 2 belediye personeli tarafından yapılan resim çalışmaları 11 gün sürdü. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, meydan duvarlarını gönüllü olarak gelip resim çalışması yapan herkese teşekkür ettiğini söyledi. Kaymakam Şirin şöyle konuştu:

"Deniz Feneri meydanımıza son dokunuşu sinema ve sanat dünyamızın emektarlarının resimleriyle süslediğimiz sanat duvarımızla yaptık. Ressam ve eğitimci Ebru Deniz'in muhteşem yeteneğiyle bezediği duvar çalışmamız ilçemizin yeni yüzüne yakışan bir çalışma oldu. Bu çalışmalarda gönüllü olarak gelip meydanın duvarlarını beyaz perdenin usta oyuncularının resimlerini çizen Deniz ve ekibi polis Öznur İnce ve belediye çalışanlarının yardımı ile dev bir eser ortaya çıktı. Kendilerine teşekkür ediyorum."

- Ercişvan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title