Haberler

Enis bu kez kardan pastayla değil, 7 katlı gerçek pastayla doğum gününü kutladı

Güncelleme:

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesine bağlı Altonoluk köyünde, babasının kardan yaptığı temsili pastaya üfleyen Enis Çakmak (4) bugün 7 katlı gerçek pastanın üzerindeki mumları üfledi.

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesine bağlı  Altonoluk köyünde, babasının kardan yaptığı temsili pastaya üfleyen Enis Çakmak (4) bugün 7 katlı gerçek pastanın üzerindeki mumları üfledi. Baklavacı Fuat Erdil tarafından Enis'e götürülen pasta, köydeki tüm çocuklara dağıtıldı.

Yüksekova'ya 10 kilometre mesafedeki Altınoluk köyünde yaşayan 2 çocuk babası Hekim Çakmak, etkili olan kar yağışı ve pandemi nedeniyle ilçeye inemeyince dün doğun günü olan oğlu Enis'e pasta alamadı. Baba Çakmak, oğlunu mutlu etmek için evinin önünde, kardan 4 katlı temsili pasta yaptı. Babasının kardan yaptığı pastadaki mumları üfllediği anlar sosyal medyada paylaşılınca haberlere konu olan Enis'e bugün sürpriz doğum günü pastası geldi.

İlçede 26 yıldır baklavacılık yapan Fuat Erdil, üzerinde Enis'in fotoğrafının bulunduğu 7 katlı pasta ve çok sayıda oyuncak alarak Altınoluk köyüne gitti. Enis, pastadaki mumları üfleyip, kestikten sonra Fuat Erdil ve çalışanları, pastayı köydeki çocuklara dağıttı.

Erdil, çocuklara ayrıca oyuncaklar hediye etti.

Baklavacı Fuat Erdil, "Yüksekova'da çetin geçen kış şartları ve pandemi nedeniyle Yüksekova'ya gelemeyen Enis'in babası Hekim kardeşimiz, kardan pasta yaparak çocuklarını sevindirmiş. Ben de bu çocukları sevindirmek için 7 katlı pasta yaparak, buradaki bütün çocuklara dağıttım. Unutmayalım ki en güzel bağ sevgidir" dedi.

Kar yağışı ve koronavirüs nedeniyle ilçe merkezine gidemediğini söyleyen 2 çocuk babası Hekim Çakmak da, "4 yaşındaki çocuğumun doğum günüydü. Evin bahçesinde kardan 4 katlı pasta yapıp, çocuğuma sürpriz yaptım. Doğum gününü bu şekilde kutladım. Çocuğum çok sevindi. Telefonumla fotoğraflarını çektim ve sosyal medyada paylaştım. Sabah ise Yüksekova'nın meşhur baklava ustası Fuat Usta Enis için 7 katlı pasta köye getirip doğum gününü kutladı. Çocukları sevindirdi. Allah da onların çocuklarını sevindirsin. Herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınoluk Yüksekova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title