Haberler

Engellilerden "Resim ve El Sanatları Sergisi"

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Engelliler Haftası” nedeniyle düzenlediği “Resim ve El Sanatları Sergisi”, Metro Sanat Galerisi’nde açıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin "Engelliler Haftası" nedeniyle düzenlediği "Resim ve El Sanatları Sergisi", Metro Sanat Galerisi'nde açıldı.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı açılışta konuşan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, önemli bir haftada özürlü vatandaşların sergilediği güzel eserleri Ankaralılara sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesinin engeliler için gerçekleştirdiği bazı projeleri de anlatan Şeker, Engelliler Lokaline kayıtlı olan ve verdikleri hizmetlerden yararlanan 30 bin üzerinde üyeleri bulunduğunu dile getirdi.

Açılış konuşmasının ardından Planet Aile Yaşam Merkezi üyelerinden oluşan Seymenler Ekibi gösteri yaptı. Gösteriye, metro yolcuları da büyük ilgi gösterdi. Daire Başkanı Şeker, serginin açılış kurdelesini Belediye bürokratları ve engelli üyeleriyle birlikte kesti.

Engelliler Haftası boyunca açık kalacak sergide, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Aile Yaşam Merkezi Engelliler Lokali üyelerinin yaptığı birbirinden güzel resimler ve takılar yer alıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engelliler Haftası Adnan Şeker Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title