Haberler

Enes Batur'un doğum günü partisine baskın! Polisi gören arka kapıdan kaçtı

Güncelleme:

Doğum gününü kutlayan ünlü YouTuber Enes Batur'un evini polis bastı. Birçok ismin arka kapıdan kaçtığı öğrenilirken polis ekiplerine yakalananlara 3 bin 500 TL cezai işlem uygulandı.

Ünlü YouTuber Enes Batur, 23. yaş gününü kutlamak İçin Acarkent'teki villasında parti verdi. Pandemi kurallarının hiçe sayıldığı partiye yaklaşık 100 kişi katıldı.

ARKA KAPIDAN KAÇTILAR

Akşam saatlerinde başlayan doğum günü partisini gece 02:00 sularında polis tarafından baskın düzenlendi. Partiye katılan birçok ismin arka kapıdan kaçtığı öğrenilirken polis ekiplerine yakalananlara 3 bin 500 TL cezai işlem uygulandı.

Enes Batur'un doğum günü partisine baskın! Polisi gören arka kapıdan kaçtı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Enes Batur Haberler

500

Yorumlar (9)

Eyüb Şeker:

Enes batur zaten bir kere corona oldu ona 6 ay boyunca corona bulaşmaz bilip bilmeden konuşma ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemem diğerleri için bu söylediğin doğru

60
179
yanıtYanıtla
Nihat Gültekin:

Ben neden 2,5 ayda 2 kere oldum. Bilip bilmeden cahil cahil konuşma. Herkes uzman oldu başımıza

yanıt39
yanıt15
Recep Turk:

Ya su dunyanin adaletsizligine bak sacma sapan video cekenler milyonlari goturuyor onumuze gidalarin gelmesini saglayanlar ciftciler isciler fakirlik icinde kelimeler yetmiyor anlatmaya oyle bi dunya oldu ki aslinda bize yaziklar olsun !

101
46
yanıtYanıtla
alperen:

acarkenttekı vıllasında vaybe...turkıyenın en eskı sanatcıları ıs adamları bıle zor oturabılıyor. z kusagı dıyorlar boylelerını zengın etmekten baska bır ıs yaptıkları yok kafaları anca buna calısıyor.sonrada yok turkıye cok gerıde turkıyede neden su yok bu yok sız boyle bos ıslerle urasırsanız olmaz tabı sonuc olarak helal olsun enese ne dıyım

91
39
yanıtYanıtla
Eyüb Şeker:

Enes e helal bee

yanıt27
yanıt50
Pro Volkan TR:

Lan adami bi karalamayin adam sizin yüzünuüzden sinir krizi gecirmekmi zorunda lan

54
51
yanıtYanıtla
Aslan Karabulut:

komik 3500 tl onlar için

37
7
yanıtYanıtla
murat Altıntaş:

Ünlü yuotuber miş. İnsan sağlığını düşünmeyenler (Ki başkalarının hayatına mal olacak hatalar yapmak) sadece para cezası ile kurtulmamalı. Bu tip toplu partiler düzenleyenler en az 15 gün karantina altına alınmalı.

26
16
yanıtYanıtla
Ayberk Alkan:

Enes 1 ayakkabı parasını devlete ödiyecek :)

5
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title