Haberler

"EN Büyük Olmak Ciddi Sorumluluk Gerektirir"

Güncelleme:

İş hayatına başarılı bir giriş yapan,gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Yasemin Özilhan, MAG Mayıs sayısı için objektiflerin karşısına geçti

"En büyük olmak ciddi sorumluluk gerektirir"

"Genetik olarak şanslı insanlardanım"

"İzzet'in bir konuyu binlerce farklı açıdan değerlendirme yeteneği var"

"Annelerimizin Carter's ile çok mutlu olacağını düşünüyorum"

Zarif, güzel ve başarılı iş kadını Yasemin Özilhan kapak yıldızı olduğu MAG Mayıs sayısı için çok özel açıklamalarda bulundu. Carter's firmasının Türkiye temsilciliğini devraldıktan sonra Halkla İlişkiler görevini üstlenen başarılı güzel; ailesini, evliliğini ve işi ile ilgili merak edilenleri MAG okurları için anlattı.

Genetik olarak şanslı insanlardan olduğunu dile getiren Özilhan, fiziğini nasıl koruduğu ile ilgili sırları MAG Mayıs sayısında paylaşıyor. Eşi İzzet Özilhan'ın iş hayatı ile ilgili tecrübelerinden yararlandığını belirten başarılı iş kadını eşinin olaylara bir çok farklı bakış açısı ile baktığını ve bu özelliğinin kendisine çok şey kattığını dile getiriyor. Kısa bir zaman önce Türkiye temsilciliğini üstlendikleri Carter's firması ile ilgili de merak edilen soruları çok özel röportajında yanıtlayan Özilhan, sade ve şık stilini, örnek aldığı dünyaca ünlü isimleri MAG okurları ile paylaşıyor. 2 çocuk annesi olmasına rağmen her zaman fit görüntüsü ile beğeni toplayan genç ve güzel anne, formda kalmasının sırlarını ve önerilerini merak edenler için açıklıyor.

Yasemin Özilhan'ın kapak yıldızı olduğu MAG Mayıs sayısı, birbirinden renkli içeriği, özel röportajları ve gündemi yakından takip eden köşe yazarları ile www.magdergi.com.tr , DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzzet Özilhan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title