Haberler

En Acı Doğum Günü

İzmir'in Konak İlçesinde, Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden 4 Yaşındaki Ceren ve Cemre Yılmaz İsimli İkizlerin Beşinci Yaş Günlerini Ailesi Mezarları Başında Pasta Keserek Kutladı.

İzmir'in Konak ilçesinde, göçük altında kalarak hayatını kaybeden 4 yaşındaki Ceren ve Cemre Yılmaz isimli ikizlerin beşinci yaş günlerini ailesi mezarları başında pasta keserek kutladı.

Halilrifatpaşa semtinde yıkılma tehlikesi bulunduğu için boşaltılan eski bir binanın taş duvarının yan evin çatısına yıkılması sonucu göçük altında kalarak can veren Ceren ve Cemre isimli ikiz kız kardeşlerin beşinci yaş günleri mezarları başında kutlandı. Kaynaklar Mezarlığı'na gelen Yılmaz ailesi ve yakınları, ikizleri mezar başında ziyaret etti.

İkizlerin mezarına çiçek bırakan baba Hüseyin Yılmaz ile kızları Merve ve Melek Yılmaz gözyaşlarına engel olamadı. Acılı oldukları gözlenen Yılmaz ailesi ve yakınları, ikizlerin mezarını çiçekle süsledikten sonra pastayı kesti. İkiz kızlarının mezarı başında konuşan acılı baba Hüseyin Yılmaz, "Yavrularımın yaş günlerini pasta keserek kutlamak için söz vermiştim. Acı olayı yaşamasaydık bu pastayı evimizde kesecektik. Maalesef yaşadığımız olayda yavrularımın ikisini kaybettim. 29 Mayıs 2003 de doğan ikiz

kızlarımın yaş günlerini mezarı başında yapmak zorunda kaldık. Anneleri olayın şokunda olduğu için mezarlığa gelemedi. Acımız çok büyük" dedi.

(FH-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title