Haberler

Emre Kınay Babalar Günü'nde Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Güncelleme:

Emre Kınay, Metroport AVM'ye gelen ziyaretçilerin kartonlara yazdığı Babalar Günü ile ilgili mesajları tek tek okuyarak içlerinden en özellerini seçti ve hem hediye çekleri hem de yeni sezondaki oyununa davetiye verdi. Bu mesajlar içinde babasını kaybeden bir hayranının yazısı üzerine çok duygulanan oyuncu, sahnede göz yaşlarını tutamadı. Kendisinin de 9 yaşında babasını kaybettiğini ve ona doyamadığını anlatan Emre Kınay, ''Babamı ben dokuz yaşındayken kendisi de henüz 52 yaşındayken akciğer kanserinden kaybettim. Bu yüzden Babalar Günü benim için çok buruk geçer. Babamı çok fazla hatırlamıyorum, hiç babalar günü anım da yok'' dedi.

Mahsun Kırmızıgül ile "Güneşi Gördüm" ü çekerken Duru'dan iki ay ayrı kaldığım bir zamanda Duru'nun çok özel bir Babalar Günü hediyesi olmuştu…

Metroport AVM ziyaretçilerinden bir hayranının kızı Duru'dan aldığı en özel hediyeyi sorması üzerine bir anısını paylaştı. Kınay "Duru bana çok özel bir tişört aldı, üzerine özel bir baskı yaptırmış beni çok mutlu etti" dedi. Kendisi için en özel Babalar Günü'nün Mahsun Kırmızıgül ile Güneşi Gördüm isimli sinema filmini çekerken gerçekleştiğini anlattı. Kınay, "Film çekimleri dolayısıyla Duru'dan iki ay ayrı kalmıştım, geldiğimde yatağıma çok uzun bir not vardı ve beraber oynamamız için bir de oyun konsolu. Duru bu oyun konsolunu almak için uzun bir süre harçlığını biriktirmiş ve beni çok duygulandırmıştı.

"İsmimin Kerem olduğunu 7 yaşında öğrendim''

Ziyaretçilerden birinin isminin Kerem olduğunu duyan Kınay, kendisinin bir adının da aynı olduğunu belirterek; ''Babam adımın Kerem Emre olmasını çok istemiş. Kerem adını bana o vermiş. Ancak Nüfustaki bir karışıklık nedeniyle ismim Emre olarak yazılmış. Fakat babam bana hep Kerem diye seslenmiş. Adımın Emre olduğunu ben 7 yaşında öğrendim'' diye konuştu.

Bu keyifli sohbet sonrasında Metroport AVM ziyaretçileriyle hatıra fotoğrafı da çektiren ünlü oyuncu, herkesin Babalar Günü'nü kutlayarak herkese veda etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahsun Kırmızıgül Babalar Günü Emre Kınay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title