Haberler

Emre Belözoğlu'na Tepki

Maç Başlamadan Eski Futbolcuları Emre Belözoğlu'na Tepki Gösteren Galatasaraylı Taraftarlar, Deneyimli Futbolcuyu Maç Boyunca da Rahat Bırakmadılar.

Galatasaray ile Fenerbahçe, derbi maçta 0-0 berabere kalarak 48 puana ulaşırlarken, bitime 7 hafta kala ligde 56 puanla lider durumda bulunan Sivasspor'un 8'er puan gerisine düştüler.

Galatasaray, ilk yarıda 4-1 yenildiği ezeli rakibinden rövanşı da alamazken, ikili averajda da üstünlüğü Fenerbahçe'ye bıraktı.

-EMRE BELÖZOĞLU'NA SÜREKLİ TEPKİ-

Maç başlamadan eski futbolcuları Emre Belözoğlu'na tepki gösteren Galatasaraylı taraftarlar, deneyimli futbolcuyu maç boyunca da rahat bırakmadılar.

Emre topu her alışında Galatasaraylı taraftarların ıslıklı protestolarıyla karşılaştı.

-EMRE AŞIK'IN BURNU KANADI-

Derbi maçın hemen başında Galatasaray savunmasının önemli ismi Emre Aşık'ın burnu kanadı.

Uğur Boral ile girdiği ikili mücadelede burnu kanayan deneyimli oyuncu, saha kenarında yapılan tedavisinin ardından oyuna devam edebildi.

-SÜREKLİ İTİRAZ ETTİLER-

Karşılaşmada her iki takım oyuncuları da özellikle yapılan hareketlerden sonra sürekli hakem Fırat Aydınus'a itiraz ettiler.

Pozisyonlar sonrasında sık sık hakemin çevresini saran futbolcular, hakemin rakip oyunculara kart göstermesi için çaba harcadılar.

Maçın 74. dakikasında ise Galatasaraylı Sabri ve Emre Belözoğlu saha içinde bir faulün ardından tartıştılar. İkili birbirlerine diklenirlerken, Sabri'nin, Emre'nin boğazına sarılması dikkati çekti.

-LINCOLN, 43. DAKİKADA ISINMAYA BAŞLADI-

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, yedek soyundurduğu futbolcusu Lincoln'ü, maçın 43. dakikasında ısınmaya gönderdi.

Genç teknik adam, yedek kulübesinde oturan oyuncusundan 43. dakikasında ısınmaya gitmesini istedi. Lincoln de ilk yarının bitmesine uzatmalar dışında 2 dakika kala ısınmak için kale arkasındaki bölüme gitti.

Brezilyalı futbolcu, karşılaşmanın 57. dakikasında Ümit Karan'ın oyuna dahil oldu.

-EMRE BELÖZOĞLU'NUN ZOR ANLARI-

Karşılaşmanın ikinci yarısında Emre Belözoğlu, sağ kanattan kazanılan bir köşe atışını kullanmakta zorlandı.

Galatasaraylı taraftarlar, sürekli tepki gösterdikleri oyuncuya yabancı maddeler atarak köşe atışını kullandırtmamak istedi. Saha içine kaçan oyuncu, daha sonra atışı kullandı. Bu sırada hakem Aydınus, saha komiserinden anons yaptırmasını istedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title