Haberler

Emrah'ın Ailesine Saldırının Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Bodrum'daki komşularının, bıçak ve sopalarla Emrah'ın ailesine saldırdığı kavganın fotoğrafları ortaya çıktı.

Emrah Erdoğan'ın Bodrum'daki evinin yer aldığı sitede komşularıyla kavga ettiği iddia edildi. Sanatçının komşularını darp ettiği iddia edilen kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

"KOMŞULARI SALDIRDI"

Fotoğraflarda, eli bıçaklı bir kadın ve elinde sopa olan bir adamın, sanatçının ailesi üzerine yürüdüğü görülüyor. Kavgayla ilgili sanatçının menajeri Engin Esen bir basın açıklaması yaptı. Menajer, yaşananları şöyle anlattı: "Emrah'ın İstanbul'da olduğu gün Bodrum'da aynı sitede ikamet eden bazı komşuları tarafından ailesine saldırıda bulunulmuştur.

"HANEYE TECAVÜZ ETTİLER"

Saldırganlar, Emrah'ın evinin bahçesini talan ederek haneye tecavüz etmişlerdir. Bıçaklı, sopalı kişiler şarkıcının ailesini darp etmiştir. Evde o sırada eşi Sibel Erdoğan, oğlu Elyasa, eşinin kız kardeşleri Seda Kirer, Sema Kirer, eşinin annesi Serpil Topçu ve eşinin yeğeni Kaan Kirer vardı. Olayda Seda Kirer, Sema Kirer ve Kaan Kirer yaralanmıştır."

KAVGA NEDEN ÇIKTI

İddialara göre kavga, Emrah'ın annesi Ayten Erdoğan'ın yazlık sitenin ortak kullanım alanı olan bahçeye çiçek dikmesinden dolayı çıktı. Komşuları, kendilerinden izinsiz çiçek dikilmesine karşı çıktı ve çiçekleri kopardı. Yaşanan sözlü tartışmanın ardından, bıçaklı bir kadınla elinde sopa olan bir adam, Emrah'ın ailesine saldırdı. Saldırıda yaralanan Emrah'ın akrabaları, doktor raporu alarak savcılığa başvurdu.

"SALDIRIYI KINIYORUM"

Emrah, kavgayla ilgili şunları söyledi: "Eşime ve aileme yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyorum. Konu adli makamlara intikal etmiştir. Türkiye bir hukuk devletidir. Bu çirkin eylemi yapan saldırganların adalet önünde hak edeceği cezayı alacağına inancım tamdır."
Emrah'ın komşusu elindeki bıçakla sanatçının ailesinin üzerine yürüdü.





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Esen İstanbul Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (25)

x:

Ya Allah aşkına bu soytarıları haber yapmayın hele çocuğuna sahip çıkamayan bu cimriyi parayı öbür dünyada harcasın

24
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BU EMRAH İTİ VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILARAK ÜLKEDEN SÜRÜLMELİ

11
9
yanıtYanıtla
halirbam:

yok anam yok . . bizim köylümüude ayniiii sosyetemizde . . . bahceye cicek dikmismis . . . kavga nedenie bakarmisin . . cicek dikimi yüzünden bicak ceken MODERN !!!! YENGEEE !!!! olursa artik gerisini siz düsünün . . . YAN BAKMAAAA LENGGG BANAAA

13
3
yanıtYanıtla
q:

Konu büyük ,sen nasıl buraya çiçek ekip guzellestirirsin ,ben çiçek sevmem sade kalsin.Eger gercekten bundan sopayla,bicakla,gözleri dönmüş bır şekilde insanlar birbirine saldirabiliyorsa gerçekten Allah sonumuzu hayretsin. Masallah gelinin de bütün ailesi ordaymis.

15
1
yanıtYanıtla
Oğuz:

ne milletiz arkadaş çiçek diktirmiyoz kafaya bak

13
2
yanıtYanıtla
nazım Mobil-ANDROID:

Türkiye hukuk devleti derken :))))))

11
2
yanıtYanıtla
gercekler:

Emrah denen kisiyi sevmem.Ama bir kadin cicek diktigi icin hirpalaniyorsa yaziklar olsun.

5
6
yanıtYanıtla
Cancağazım:

Pis cimri o kadar paran var ortak bahcemi alinir ee tayfuna yaptiklarin bir bir cikiyor sen böyle rezilik gürülmedi senin okadar evin var git orda cicek dik ne yaparsan yap kime ne milet mecburmu senin az kokusunu cekmeye

10
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

Birde doğunun adı çıkmış çirkefliğe bak

5
5
yanıtYanıtla
gezegenMobil-ANDROID:

bu reziller her yaz manşette , dayak iyiyorlar bir hamamda bir bahçede bir yazlıkta çakma sosyeteler gündemde kalmak için mahsus magazini aramışlardır kavga çıkarmadan önce .

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title