Haberler

Emniyet müdüründen vatandaşlara 'telefon dolandırıcılığı' uyarısı

Güncelleme:

Emniyet müdüründen vatandaşlara 'telefon dolandırıcılığı' uyarısı Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt: "Devlet sizden operasyon için, teröristleri yakalamak için para pul istemez"EDİRNE - Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve beraberindeki şube müdürlerinin, Edirne'de mahalle...

Emniyet müdüründen vatandaşlara 'telefon dolandırıcılığı' uyarısı

Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt : "Devlet sizden operasyon için, teröristleri yakalamak için para pul istemez"

EDİRNE - Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve beraberindeki şube müdürlerinin, Edirne'de mahalle huzur toplantıları devam ediyor. Emniyet Müdürü Kurt, telefon dolandırıcılığı konuları ve yöntemleri konusunda vatandaşları uyararak, "Devletin parası da var gücü de var çok şükür. Devlet sizden operasyon için, teröristleri yakalamak için para pul istemez" dedi.

Edirne'de 1. Murat Mahallesi'nde bulunan Özgür Kıraathanesi'nde düzenlenen huzur toplantısına Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, şube müdürleri, mahalle muhtarı İsmail Gül ve mahalle sakinleri katıldı.

"Uyanık olun, bunlara itibar etmeyin"

Emniyet Müdürü Kurt, son dönemde artan telefon dolandırıcılığı konularında örnekler vererek, vatandaşları bilgilendiren Kurt, "Devlet sizden operasyon için, teröristleri yakalamak için para pul istemez. Devlet terörist arıyorsa, gidip onu buluyor yakalayıp getiriyor. Bu nedenle sizden ricam bunlara karşı uyanık olun. Sizden para isteyene de para iade edeceğiz diyen olsa da bunlara itibar etmeyin" dedi.

"İnsan ne kadar tahrik olursa olsun, 5 dakika sonra 'eyvah' diyor"

Kurt, meslek hayatı boyunca gördüğü ve yaşanan olaylarda tecrübe ettiği konular ile ilgili de uyarılarda bulunarak, "İnsan ne kadar tahrik olursa olsun, ne kadar kanına dokunursa, suç işlemeye, adama öldürmeye tahrik edilirse edilsin, ne yaparsa yapsın, yaptıktan 5 dakika sonra 'eyvah' diyor. 'Ben ne yaptım' diyor. O 5 dakika çok önemli. 5 dakika sonra 'eyvah ne yaptım' diyor ama iş işten geçiyor. O nedenle de lütfen biraz daha komşularımıza karşı, trafikteki olaylarda, eşimize karşı, çocuğumuza karşı biraz daha sabırlı olalım. O beş dakikalık süre kritik bir süre. Bir 'La havle' çekin. Biraz nefes alın, dışarı bir çıkın, balkona bir çıkın bir hava alıp, dolaşın gelin, ondan sonra daha sağlıklı karar verirsiniz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kemal Kurt Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title