Haberler

İzmir Emniyet Müdürü Uslu, Vali Toprak'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

İzmir Emniyet Müdürlüğü görevini Ali Bilkay'dan devralan Sami Uslu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

İzmir Emniyet Müdürlüğü görevini Ali Bilkay'dan devralan Sami Uslu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

Uslu'ya yeni görevinde başarılar dileyen Toprak, ''Devletimizin bizlere işaret buyurduğu, görevlendirdiği noktalarda çalışmalarımızı elbetteki yürüteceğiz. Bizim üstlendiğimiz sorumluluklarımızı, yükümlülüklerimizi vatandaşların da hissedebileceği şekilde ortaya çıkarmak bizim görevimiz" dedi.

Vatan toprağının her bir noktasında, her bir karışında hangi hizmet ünvanıyla olursa olsun görev yapmak üzere amade kılındıklarını ifade eden Toprak, şöyle konuştu:

"Öncelikle Ali Bilkay Müdürümüze gerek toplum esenliği, gerekse kamu güvenliğinin sağlanması noktasında göstermiş olduğu gayretli çalışmalar ve başarılarından dolayı teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Çünkü geriye dönüp baktığımızda geçmişte inişli çıkışlı zamanlarımız oldu, sıkıntılar oldu. Bunları hiçbir can kaybı olmadan en az sıkıntıyla atlatmanın tüm altyapısını ben göreve başladıktan sonra ve öncesinde ortaya çıkarmış oldular.

Bilkay'a ve yeni İzmir Emniyet Müdürü Sami Uslu'ya yeni görevlerinde başarılar dileyen Vali Toprak, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü de kutladı.

Toprak, İzmir merkezli operasyona ilişkin soru sormak isteyen gazetecilerin soruların kabul etmedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Toprak Sami Uslu İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title