Haberler

Emniyet Müdürlüğü, Başarılı Öğrencileri Geziyle Ödüllendirdi

Adana Emniyet Müdürlüğü Tarafından Merkeze Bağlı İlçelerde Öğrenim Gören 162 Başarılı Öğrenci Çanakkale, İstanbul ve Ankara Gezisiyle Ödüllendirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından merkeze bağlı ilçelerde öğrenim gören 162 başarılı öğrenci Çanakkale, İstanbul ve Ankara gezisiyle ödüllendirildi.

Adana'nın çeşitli okullarında öğrenim gören öğrencileri İstasyon Meydanı'ndan uğurlayan İl Emniyet Müdürü Arif Akkale, düzenlenen gezi ile öğrencilerin 1 yıllık ders yorgunluğunu atacağını söyledi. Özellikle tarihi alanlara yapılacak gezinin öğrencilerin tarih bilgisini daha da pekiştireceğini belirten Akkale, Adana Valisi İlhan Atış'ın desteği ile düzenlenen gezinin bundan sonraki yıllarda da sürdürüleceğini kaydetti. Akkele, daha sonra iyi vakit geçirmeleri dileğiyle öğrencileri uğurladı.

Öğrenciler de Çanakkale'yi görecek olmaları nedeniyle mutlu olduklarını belirterek, "Atalarımızın savaştığı yerleri göreceğiz ve mezarlarını ziyaret edeceğiz. Ayrıca bu geziyi düzenleyenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Velilerin bir çoğu ise kendilerinin Çanakkale'yi hiç görmediklerini çocuklarının gidecek olmaları nedeniyle de sevinçli olduklarını ifade etti. Öğrenciler, otobüslerde yerini aldıktan sonra da şoförler alkol kontrolünden geçirildi ve daha sonra otobüs hareket etti.

(YK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title