Haberler

Eminönü'ndeki yoğunluğu anlatan muhabire canlı yayında küfür! Apar topar yayından çıktılar

Güncelleme:

Kısıtlamasız ilk cumarteside Eminönü'ndeki kalabalığı görüntülemek isteyen CNN Türk muhabiri Sema Akbulut ve kameraman arkadaşı Eminönü'ndeydi. Buradan canlı yayına katılan Sema Akbulut, son durumu paylaşırken, yanına yaklaşan bir kişinin sözlü tacizine uğradı.

Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte turuncu kategoride yer alan İstanbul'da da uzun zamandır hafta sonunun keyfini süremeyenler kısıtlamanın kalkması ile birlikte kendini sokağa attı.

Haber kanalları da kısıtlamasız ilk cumarteside sokağın nabzını tutmak için yoğun olabilecek bölgelerden canlı yayın yaparak ekran başındakilere son durumu aktardı. Bu isimlerden biri de CNN Türk muhabiri Sema Akbulut'tu.

"NE ÇEKİYORSUN NE?"

Kameraman arkadaşını da yanına alarak Eminönü'ne giden Akbulut, buradan canlı yayına bağlanarak son durumu aktarmaya çalıştı. Bu esnada kimliği belirsiz bir kişi arkadan "Ne çekiyorsun ne? A...k... ne çekiyorsun?" şeklinde küfürler savurmaya başladı. Küfrün canlı yayında açık bir şekilde duyulması üzerine reji apar topar yayını kesmek zorunda kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

CNN Türk Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

HAYRI:

İşte Turkıyenın hali , Fatıhın yerınde olsaydım gün gelecekte istanbulda böyle hanzoların , barzoların , yaşayacagını bilseydim vallahide billahide bu şehiri kuşatıpta almazdım

187
23
yanıtYanıtla
M.karali:

Bu hanzolara hayvan demek hayvana hakaret olur

142
3
yanıtYanıtla
Sahi:

Boynunda taşıdığı ay yıldız kolye ahlaksızlığı önleyemedi. . . . . Ahlaksız ve cehaletin simgesi olan o topluma ait simgeler kadını aşağı görüp hakaret etmekten zevk alır. . . Devlet erkeğin ve ahlaksızın yanındadır. . .

93
35
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Mağarasını terkeden İstanbul’a doluştu. İki nesil önce neandertal olan şimdi kendini insan zannediyor.

121
5
yanıtYanıtla
Ali:

Sesinden belli keko olduğu... Doğuda Ne kadar ipsiz sapsız ayı varsa ıstanbulda buluşmuş. Adana da aynı mersin de izmir de bodrum da...

97
22
yanıtYanıtla
Emin:

Nedi bu doğu hazımsızlığı sen çok mu medenisin eyer biraz insanlıktan nasibini almış olsaydın ve biraz da medeniyetin kıyısından geçmiş olsaydın bu yorumu yazmazdın

yanıt0
yanıt0
ANTIFASIST:

Senin gibi ipssizleri dipsizleri adam etmek icin gelmisler..

yanıt9
yanıt40
Hakan:

Aynen öyle

yanıt10
yanıt2
Hakan:

şu istanbul kadar iğrenç bir yer yok 15 milyon nüfus var, ne bekliyorsak sanki ipini koparan istanbul''da

83
7
yanıtYanıtla
KADININ HOŞUNA MI GİTTİ:

TEPKİ VERMEDİ HİÇ

5
84
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title