Haberler

Emel Müftüoğlu, Murat Özdemir İçin Konuştu: Bu Adam Ölsün Demek Yanlış

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, bir radyo programına açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde MasterChef Murat ile ilgili olarak yaptığı yorum eleştiri alan Müftüoğlu, yeni bir açıklama yaptı. Müftüoğlu, Özdemir için "'Bu adam da ölsün, kamyon altında kalsın' demek yanlış." dedi.

MasterChef Murat olarak ünlenen Murat Özdemir'in, papağana işkence görüntülerini yorumlayan Emel Müftüoğlu, video için "Papağının boğazını sıkmıyor." yorumunda bulunmuştu.Müftüoğlu yeni bir açıklamada bulundu.

"BU ADAM ÖLSÜN DEMEK YANLIŞ"

Murat Özdemir ile ilgili açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Ortada sağlıksız bir adam var. Ancak 'Bu adam da ölsün, kamyon altında kalsın' demek yanlış... Nefes alan her canlıya duyarlı olmalıyız. O kişi şiddetle ilgili tedavi görmeli. Ben şiddete karşıyım." dedi.

Emel Müftüoğlu, Murat Özdemir İçin Konuştu: Bu Adam Ölsün Demek Yanlış

"BU YAŞTA KENDİMİ SAVUNMAK İSTEMİYORUM"

Murat Özdemir ile ilgili basın mensuplarının sorularının ardından bideoyu izleyerek yorumladığını söyleyen Müftüoğlu, "Ben çok fazla, vırvır konuşuyorum, 'Böyle bir olay oldu haberiniz var mı?' diye sordular. Ben de çok detaylı bilmiyorum. Üstünkörü videoyu izledim ve yorumladım, bu yaştan sonra kendimi savunmak istemiyorum" dedi.

Emel Müftüoğlu, Murat Özdemir İçin Konuştu: Bu Adam Ölsün Demek Yanlış

'GEREKİRSE ÖZÜR DİLERİM'

Müftüoğlu, özür dilenecek bir şey yapmadığını düşündüğünü söyleyerek "Kimseden özür dilenecek bir şey yapmadım. Bana medeniyetle nerede yanlış yaptığımı söyleseler anlarım. Gerekirse özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emel Müftüoğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (34)

Emel Köftteoglu Kolayi Var Cözüm Hazir:

OLMADI iKiNiZ El ElE EN YAKIN OTOYOLA CIKIN iLK GELEN TIR, IN ALTINADA UZANIN

11
2
yanıtYanıtla
COMBA:

HAYVANA MERHAMETİ OLMAYAN İNSANDAN KORKACAKSIN.

11
1
yanıtYanıtla
Cobrali Cabbar El Kadayif:

Gurban Sen Hongi Hoyvensin? Seni Birazcik Sevesim Gelmistir Hemide icimden Geldi Bide Seyimden

yanıt6
yanıt1
öfkeli:

gündeme gelmeye çalışan bir sanatçı eskisi. . dikkate alınmamalı

8
2
yanıtYanıtla
Deniz Dağıl:

Ne demek ölsün diyemeyiz hadi boğazını sıkmıyor bacakları kendi kendine mi kırıldı bu hayvanın. Oldu herkes yapsın ruh hastasıyım ben desin çekilsin. Öyle bir dünya yok çeksin cezasını en ağır cezaları hak ediyorlar. Kimse kusura bakmasın. 1- Tecavüzcüler 2- Hayvana zarar verenler asılsın.

9
1
yanıtYanıtla
aa:

en guzelı emel hnm hıc bulasmayın. vede boyle bır pıslık cıcnde yorum yapmayın degmez.

6
1
yanıtYanıtla
CRX:

GÜNDEME GELMEK İÇİN BU CANİYİ Mİ KULLANIYORSUN.

6
0
yanıtYanıtla
şahin:

İLK ÖNCE DEVLETİMİZ HAYVANLAR İÇİN GÜZEL BİR YASA ÇIKARILACAK. . . . SÖZ VERİLDİ NEDEN ÇIKMADI. . . . . BU KAÇINCI HAYVANLARA YAPILAN İŞKENCE. . . . . CEZALARDA AĞIR OLACAK. . .

6
0
yanıtYanıtla
Ekolojix:

Emeeeel sen bu çocuga taktın kafayıı , artık kötü emellerinizi beraber gerçekleştirirsiniz , Hayvanları eve doldurup sadistçe işkence edersiniz ah emel ah

6
0
yanıtYanıtla
mühendis:

murat tencere emel kapak

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title