Haberler

Elon Musk ve oyuncu Amber Heard'ın asansörde çekilen görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

ABD'li oyuncu Amber Heard'ın, çatı katındaki evinin asansöründe, girişimci Elon Musk'a sarıldığı anların görüntüleri ortaya çıktı. İkilinin fotoğrafları İngiliz basınında büyük yankı uyandırdı.

Oyuncu Amber Heard, bir zamanlar Amerikalı oyuncu Johnny Depp'le yaşadığı ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Los Angeles şehrindeki çatı katı evindeki asansörde, milyarder girişimci Elon Musk'a sarılırken görüntülendi.

GÖRÜNTÜLERİN NE ZAMAN ÇEKİLDİĞİ BİLİNMİYOR

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk ile ABD'li oyuncu Amber Heard'ın yaşadığı kaçamak anları İngiliz medyasından Daily Mail flaş haber duyurusuyla servis etti. Habere göre, Amber Heard bir zamanlar Amerikalı oyuncu Johnny Depp'le yaşadığı ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Los Angeles şehrindeki çatı katı evinde asansörde milyarder girişimci Elon Musk'a sarılırken görüntülendi. Heard ve Musk'ın sarıldığı anların fotoğrafının ne zaman çekildiği tam olarak bilinmezken, Musk'ın buluşmaya başlayana kadar Heard ile Depp'in zaten ayrılmış olduğu konusunda ısrarcı olduğu ve ikilinin arasını kendisinin açmadığını ileri sürdüğü belirtildi. Öte yandan ABD'li oyuncu Depp ise 2015'te Heard ile olan evliliklerinin birinci ayında Heard ile Musk'ı ilişki yaşamakla suçluyordu.

Elon Musk ve oyuncu Amber Heard'ın asörde çekilen görüntüleri ortaya çıktıJohnny Depp ve Amber Heard

MÜZİSYEN SEVGİLİSİNDEN BEBEK BEKLİYOR

Tesla'nın ve SpaceX'in kurucusu olan milyarder girişimci Elon Musk ve sevgilisi, Kanadalı müzisyen Grimes (31) ile geçtiğimiz hafta bebek bekledikleri belirtilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Nicola Tesla Amber Heard Johnny Depp Elon Musk Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

SS:

Sizene kardeşim asansörde ne yaptığından

63
15
yanıtYanıtla
Cevap:

Işte sizin gibiler yüzünden modern olalım derken Ahlaksız olduk

yanıt11
yanıt32
coey:

niye adamin karşısna dikilip hesap sorabilecekmisin

yanıt2
yanıt6
fırat:

Sıradan bir asansör fantazisi, haklısın kimseyi ilgilendirmemeli , artık ne oluyorsa.

yanıt0
yanıt2
servet:

adam evinde sevgilisiyle size ne ya

31
9
yanıtYanıtla
Bunalım fikret:

Akıllı yorum yaz Osmanlı tokatını yersin

yanıt4
yanıt15
Tayyar Durden:

La Fikret misin Zikret misin saçmalama

yanıt1
yanıt0
ziya:

Yakışır Elon abimize

18
4
yanıtYanıtla
Cepcep:

Bize ne kardeşim ELİN MUSK INDAN

19
0
yanıtYanıtla
selami:

Kime ne olm ya , nesini eleştiriyorsunuz

10
8
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title