Haberler

Elon Musk herkesten gizlenen çılgın planı ağzından kaçırdı! Kıyamet öncesi dünyadan kaçacaklar

Güncelleme:

SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk, Mars'la ilgili çalışmalar hakkında konuştuğu sırada çarpıcı açıklamalarda bulundu. Musk, Mars'a gitmek zorunda olduklarını çünkü kıyamet öncesi yaşanması beklenen nükleer savaşa yönelik tehdidin devam ettiğini dile getirdi. Nükleer Armageddon olarak adlandırılan bu olay, kıyametten önce nükleer savaş anlamına geliyor.

NASA ve SpaceX'in Mars'ta gerçekleştirdiği çalışmalar, tüm dünya tarafından merakla takip ediliyor. Bu iki kurumun Mars'ta yaşam için neden bu kadar ısrar ettiğine dair en net açıklama SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk'tan geldi. Musk, kıyamet öncesi yaşanması beklenen nükleer savaş nedeniyle Mars'ta yaşam koşullarının sağlanması gerektiğini belirtti. Eğer yaşam koşulları sağlanırsa, bu çalışmaların öncüleri kıyamet öncesinde Mars'a yerleşecek ve yaşamlarına orada devam edecek.

HEDEF İNSANLIĞI ÇOK GEZEGENLİ HALE GETİRMEK

Independent Türkçe'nin haberine göre; iklim krizi, pandemiler ve insan medeniyetini tehdit eden diğer olgulardan söz eden Musk, bu risklerin azaltılması ihtiyacını vurguladı. Teknoloji milyarderine göre bu riskleri azaltmanın en önemli yolu, insanlığı çok gezegenli hale getirmek.

"ARMAGEDDON HALA GEÇERLİ BİR RİSK"

Tesla'nın sürdürülebilir enerji hamlelerinde yol aldığını vurgulayan Musk, "Ne kadar hızlı o kadar iyi" diye ekledi: "Çünkü Dünya'da riskler her zaman var. O eski, tanıdık nükleer Armageddon hâlâ geçerli risklerden biri."

1998 yapımı bilimkurgu filmi Armageddon, insanlığı yok edebilecek güçte bir göktaşı felaketini konu ediyor. Bu nedenle filmin adı, genellikle yok oluş ihtimalini anmak için kullanılıyor.

NÜKLEER ARMAGEDDON NE DEMEK?

Armageddon; sözcük olarak İbranice de "Megiddo Dağı" anlamına gelmektedir. Dini kaynaklara göre Dünya'nın sonuna doğru olacak olan son savaştır. Kimilerine göreyse büyük bir nükleer savaştır. Kıyamet öncesi yaşanacak olan bu büyük savaş, Mesih ile Deccal arasında olacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bilim İnsanı Elon Musk Teknoloji Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (18)

RAİF ÖZKAN:

Allah'a ve ahiret gününe inancı olmadığı için böyle konuşması çok normal. O gün kimsenin kaçacak yeri olmayacak....

114
14
yanıtYanıtla
Amokachi:

Neden inansın ki? Sen kitabını kendi dilinde bir kere okuyup yazanları inceledin mi? Evrensel oluşunun aksine gelmiş geçmiş mitolojik imgelerle dolu, Arap kültürünün komple yansıması ile oluşturulmuş bir kitap. Yazan çağa uyumsuz ayetleri bir bir yazmaya bile gerek yok. Kitabını bir kere kendi dilinde okudun mu da böyle bir yorumda bulunuyorsun? Maalesef öldüğünde büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaksın...

yanıt14
yanıt63
hain geceler:

beyin yokki kıyamette uzay dahil her şeyin yok olacağından habersiz marsta kıyamet olmayacakmış habere göre

64
23
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Valla Mars"a yolculukta Türk taksilerini kullanmasinlar, hepsi ückaaaatci; Hem Mars yerine Kuyruklu Yildiz"a indiriverirler adami hem de sanki Andromeda Sistemi"ne götürmüs gibi fahis fiyat bicerler.

73
6
yanıtYanıtla
CEZA :

Bunlar kıyametin sadece dünyada mı kopacağını sanıyorlar (Allaha inanmış kıyamete inanmış ama itikat yok) Allaha tam teslimiyet yapsa onun gönderdiklerinin hepsine iman etse kelimei şahadet getirse bırak uzayı o gün yerinden kımıldamaz bile.. bilirki onu yaradana gidecektir. (eksik iman işte ) adama böle bütün servetini harcattırır.

62
15
yanıtYanıtla
Şenol Özen:

Amaç sizin gibi savaşı başlatacak şerefsizlerin yaşamaya devam etmesi ama evdeki hesap çarşıya uymazmış Elon ayağını denk al

63
11
yanıtYanıtla
Fakır:

adam hayal satıyor

51
14
yanıtYanıtla
Barış Biçer:

Sonuçta bedava parayla olsa yine satar kendi gibi inançsızlar gibilerini inandırmak onalardan para kazanmak için eee sonuçta imtihan dünyası böyleleri olmasa biz nasıl imtihan oluruz

yanıt8
yanıt1
Metin Yalcin:

Nereye gidecekmiş bu inanç fakiri para babaları ..))

51
11
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

bu kafayla bunlarin gidecegi yer cehennem dir metin kardes

yanıt1
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title