Haberler

Elektrik Şirketi, İneklerin Akıma Kapılmasında İhmallerinin Olmadığını Açıkladı

Aydın'ın Çine İlçesi'nde, elektrik direğinden sarkan kablonun ahırın metal çatısına değmesi sonucu zincirle demir parmaklıklara bağlı 6 inek akıma kapılarak telef oldu.

Aydın'ın Çine İlçesi'nde, elektrik direğinden sarkan kablonun ahırın metal çatısına değmesi sonucu zincirle demir parmaklıklara bağlı 6 inek akıma kapılarak telef oldu. Havyan sahibinin suçladığı elektrik dağıtım şirketi ADM ( Aydın Denizli Muğla) Elektrik Dağıtım Şirketi, yazılı açıklamada ihmallerinin olmadığını duyurdu.

Olay, geçen pazartesi günü saat 18.30 sıralarında, Cumalı Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Emin Kartal'a ait ahırda meydana geldi. Bir süre önce direk ve elektrik hatlarının değiştiği bölgede sarkan bir elektrik kablosu, ahırın metal çatısına değdi. Kablodaki akım, metal çatıdan zincirle ahırın demir parmaklıklara bağlı altı ineğe ulaşıp telef etti. Tepkili olan hayvan sahibi Ahmet Kartal, sorumlu olarak elektrik dağıtım şirketini gösterdi.

'İHMAL YOK'

Konuyla ilgili ADM Elektrik Dağıtım Şirketi, yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "ADM Elektrik Dağıtım Şirketi olarak hizmet bölgemizde kesintisiz enerji hizmeti verme görevimizi, büyük bir hassasiyetle sürdürüyoruz. Bu kapsamda hizmet bölgemizde yer alan elektrik dağıtım hatlarında yaşanabilecek olası arızalar ile ilgili gerekli çalışmalar ekiplerimiz tarafından sağlanmakta olup uygulamalar ilgili mevzuat ve yönetmelikler çerçevesinde hızla gerçekleştirilmektedir. Haberde bahsi geçen Aydın İli Çine İlçesi Cumalı Mahallesi'nde 29.06.2015 tarihinde yaşanan üzücü olay şirketimizin sorumluluk alanı dışındaki teknik sorunlar nedeniyle meydana gelmiştir. Haberde belirtilen olay müşterimizin sadece kendisine ait olan alanı besleyen ve müşteri mülkiyetindeki branşman kablosunun gergi telinin kopması neticesinde, ceviz ağaçlarının branşman kablosunun üzerine baskı uygulayarak çatının üzerindeki saçağa değmesi neticesinde yaşanmıştır. Bu üzücü olayda şirketimizin herhangi bir ihmali bulunmamaktadır" denildi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kartal Denizli Aydın Çine Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title