Haberler

Elektrik direğindeki kabloları kesen kişi akıma kapılarak hayatını kaybetti

Güncelleme:

Konya'da elektrik hattı direğindeki kabloları kesen bir kişi akıma kapılarak hayatını kaybetti. Yaklaşık 8 metreden düşerek yaşamını yitiren kişinin üzerinden kimlik çıkmadı. Polisler, ölen şahsın amacının kablo hırsızlığı olduğu üzerinde duruyor.

Karatay ilçesi Hacıveyiszade Mahallesi İlginç Sokak'ta elektrik hattı direğindeki kabloları kesen 1 kişi, akıma kapılarak yaklaşık 8 metreden düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HAYATINI KAYBEDEN KİŞİNİN ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaptıkları kontrolde üzerinden kimlik çıkmayan kişinin öldüğünü belirledi. Polis, ölen kişinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Hakan Ege:

İnsan öldüğünemi üzülsün,yoksa ülkenin milli değerlerine zarar veren bir kişinin öldüğünemi sevinsin,vallah bu şartlarda bunun gibilerin allahın adaletiyle ölmesi daha güzel,her kim olursa olsun yapanlara gözdağı vermesi güzel be.

2
0
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Oh oh

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title