Haberler

Elektrik Direği Kaldırılmayınca Direği Binanın Köşesinden Geçirdi!

Güncelleme:

Giresun'da inşaatın köşesinde bulunan beton elektrik direği, yetkililer tarafından kaldırılmayınca inşaat sahibi binayı tamamladı.

Giresun'un Bulancak ilçesinde yapılan bir binanın köşesindeki elektrik direği görenleri hayrete düşüyor.

İNŞAAT SAHİBİ BAŞVURDU ANCAK ELEKTRİK DİREĞİ KALDIRILMADI

İlçenin Acısu Caddesi üzerinde bulunan araziye geçtiğimiz aylarda başlatılan bina inşaatı devam ederken, arazinin hemen içerisinde bulunan elektrik direği iddialara göre inşaat sahibinin Çoruh Aksa Elektrik şirketinin Bölge Müdürlüğü'ne başvurmuş olduğu halde kaldırılmadı.

BİNA YAPIMI DEVAM EDERKEN İŞÇİLER TEHLİKEDE

Sonuç alınamamasıyla birlikte inşaat yapımına devam edilirken, binanın köşesinde kalan elektrik direği inşaatta çalışanlar içinde tehlike saçmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili inşaat sahipleri yaptıkları açıklamada "Bu direk için Elektrik Şirketi'nin Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne yazılı olarak başvuru yaptık. Arsamızın bitişiğinde olan bu direğin kaldırılması için yetkililere konuyu aktardık fakat hiçbir şekilde cevap alamadık. Şimdi bizlerde bu aşamadan sonra yetkililerinin gerekli işlemleri yapıp tehlike arz eden bu elektrik direğinin kaldırılmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bulancak Giresun Acısu 3.Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı? Selahaddin Eyyubi dizisinin Bernard'ı oynayan Berk Cankat nereli, kaç yaşında?
Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

500

Yorumlar (13)

DEVE:

DEMEK Kİ TÜRKİYENİN HER YERİ AYNI DURUMDA. HİZMET EKSİK.

7
3
yanıtYanıtla
dürbünlü:

akape zihniyetinden daha ne beklenir.

4
5
yanıtYanıtla
ahkp:

avanta masraf vermeden olmaz aga. . .

yanıt3
yanıt0
Tarafsız:

Bu Chp zihniyetinin ve benzer düşüncedekilerin tuzu kuru. Ondan dolayı makarna kömür yardımlarını kötüye çekiyorlar. Eğer onlar da aynı durumda olsalardı sıcacık doğalgazlı ferah evlere sahip olmasalardı da bir kömüre makarnaya muhtaç olsalardı bak bakalım Akp seçim yatırımı yapıyor deyecekler miydi?

4
5
yanıtYanıtla
adını sen koy:

bizim evde bole antalya bide turzmin gobegi manavgat sarılar mah 3126 yetkililere buradan duyurulur

4
2
yanıtYanıtla
adını sen koy seçimler yakın nasıl olsa:

bide mezbaha var yanında kokudan burnumaza pamuk tıkıyoz belediye başkanı buradan hiç gecmedi gecşe solicemde gecemez kokudan gecmez

yanıt2
yanıt0
adını sen koy seçimler yakın:

bizim evde bole antalya bide turzmin gobegi manavgat sarılar mah 3126 sok yetkililere buradan duyurulur

yanıt0
yanıt0
Rizeli:

Kardeşim laf salatalığı yapıyorlar diyoruz inanmıyorsunuz ADAMLAR MEMLEKETİ MAKARNAYA SATIYOR NASIL Bİ HAİNLİK SİZ DÜŞÜNÜN ONLAR SANIYOR Kİ ALLAH DİYE DİYR ALDATACAĞIZ SONUNDA HESAP SORULMAYACAK O KEFİL ETTİNİZ ALLAH GÖRÜYOR HERŞEYİ DÜNYA MALI FANİ AMA SİZ MAKARNAYA BİLE GELECEGİNİZİ SATABİLECEK ALLAH KORKUSUNDAN MAHRUM İNSANLARA DÖNÜŞTÜNÜZ LAF SAHİPLERİNİ BULUYOR

2
4
yanıtYanıtla
Tam dusundugum gibi ...:

Basligi gördüğüm anda bunu ancak bir karadenizli yapar dedim ...

5
0
yanıtYanıtla
xtray:

Tehlike had safhada, kimsenin umurunda bile degil. Yuh olsun!

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title