Haberler

El ve ayakları bağlı işkence yapılmış cesetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Çuvala koyup denize atmışlar

Güncelleme:

Kocaeli'nin Darıca ilçesi sahilinde, 8 gün önce el ve ayak bilekleri plastik kelepçeyle bağlı olarak darp izleriyle bulunan cansız bedenin kime ait olduğuna yönelik araştırma sürdürülüyor. Üzerinde atlet ve pijama olan erkeğin yaklaşık 10 gün önce öldüğünü tahmin ediliyor.

Darıca'nın Piri Reis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi'nde, 19 Eylül sabahı köpeğini gezdiren kişi, sahile vuran cesedi görünce polise haber verdi.

ÇUVALA KOYUP DENİZE ATILMIŞ

İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, ayaklarında halat, ayak ve el bileklerinde plastik kelepçe bulunan, çürümeye bağlı olarak vücudunda tam belirli olmamakla birlikte işkence izleri bulunan kişinin çuvala konulup, denize atıldığını belirledi.

10 GÜN ÖNCE ÖLMÜŞ

Üzerinde atlet ve pijama olan erkeğin yaklaşık 10 gün önce öldüğünün tahmin edildiği belirtildi. Cansız beden, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri de bu sırada son dönemde kaybolan kişileri incelemeye aldı. Yapılan araştırmalara rağmen ölen kişinin kimliğini belirlenemedi. Polisin çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Eylül 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

bekir yapici:

bence bir gemi veya tekneden denize atilmista olabilir malesef ülkemizde uyusturucu trafiginde kanunsuz islerde kirli iliskilerde mafiavari hesaplasmalarda cok fazla artis var.

125
29
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Pis işler çoğalırsa olur böyle şeyler, emniyet yakında bulur bir ip ucu, arkası çorap söküğü gibi gelir ..

60
13
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

SAYIN HAKİM BEYFENDİLERİN ESRİ BU İŞLER.HER ADLİYELİK OLAYDAN SONRA SUÇLULAR CEZASINI ÇEKMEYİP SERBEST BIRAKILDI VEYA ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILDI VEYA AYNI SUÇU BEŞ SENENİN İÇİNDE İŞLERSE TUTUKLANACAK GİBİ ADALETİN YERLERDE SÜRÜNDÜĞÜ BU ÜLKEMİZDE BU TİP VAKALAR OLUR ELBETTE.

6
2
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

İstanbulun ortasinda uyusturu almak ucin insanlar kuyruga giriyor üstelik bunu tv ler de gösteriyor. Polis neden koskoca uyusturucu kuyrugunu göremiyor. Anlayan var mı

2
0
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

avrupa bizi kiskaniyor diyenler bunlara bakip ne düsünüyor acaba

2
0
yanıtYanıtla
Dravid zwezda:

Ulkede artan afgan ticaretinin ve olusan mafya bayisinin sonuclari boyle baslar hep. acin venezuelaya bakin. brezilyaya bakin. onlar da eskiden huzur icinde yasiyorlardi. ta ki peynir ticareti ile birileri sozde maske yardimi yapmaya baslayana dek

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title