Haberler

El İşçiliği Deri Mobilya Markası Poltrona Frau Türkiye'de...

Ferrari, Maserati, Rolls Royce ve Bmw Gibi Üst Segment Otomobillerin Koltuklarının, Uçakların, Teknelerin, Dünyaca Ünlü Tiyatro, Konferans Salonlarının Tasarım ve Döşemelerini Yapan, Ortak Başkanlığını Ferrari ve Maserati'nin Başkanı Luca Montezemolo'nun Oğlu Matteo Montezemolo'nun Yürüttüğü Gruba Bağlı, El İşçiliği Deri Mobilya Markası Poltrona Frau, Türkiye'deki İlk Mağazasını Bms ile Etiler'de Açtı.

Ferrari, Maserati, Rolls Royce ve BMW gibi üst segment otomobillerin koltuklarının, uçakların, teknelerin, dünyaca ünlü tiyatro, konferans salonlarının tasarım ve döşemelerini yapan, ortak başkanlığını Ferrari ve Maserati'nin Başkanı Luca Montezemolo'nun oğlu Matteo Montezemolo'nun yürüttüğü gruba bağlı, el işçiliği deri mobilya markası Poltrona Frau, Türkiye'deki ilk mağazasını BMS ile Etiler'de açtı.

İtalya'da Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) eş değer kuruluşu olan Confindustria Başkanı da olan Luca Montezemolo'nun oğlu Matteo Montezemolo, mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, İstanbul'daki mağazanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, ''Bu bir projenin başlangıcı ve projeye İstanbul'dan başlıyoruz'' dedi.

Şirket hakkında bilgi veren Montezemolo, Poltrona Frau'nun en önemli özelliğinin sipariş alarak ürün imal etmek ve el işçiliği olduğunu söyledi.

Montezemolo, Türkiye ve İtalya'nın tarih ve kültür alanlarında ortak noktaları bulunduğunu vurgulayarak, ''Burayı Türkiye'de yapacağımız yatırımların ilk adımı olarak görüyorum. Bu mağazanın Türkiye'ye başka yatırımlar getirebilmek için ilk adım olmasını umuyorum'' diye konuştu.

Poltrona Frau'nun, birçok yabancı mobilya markasının Türkiye distribütörlüğünü yapan BMS ile birlikte İstanbul'da açtığı mağaza ofis, oturma, yemek ve yatak alanlarında ürünler sunuyor. 500 metrekarenin üzerinde bir alana sahip mağaza, 3 kattan oluşuyor.

Frau Group'un başkanlarından Matteo Montezemolo, aynı zamanda Deutsche Bank, Unicredito Italiano, Monte Dei Paschi Di Siena, Diego Della Valle (TOD'S''un Başkanı) ve Nerio Alessandri (TECHNOGYM'nin Başkanı) ile Seragnoli ailesi gibi ortaklarla birlikte Montezemolo ailesinin desteklemekte olduğu 150 milyon avroluk European Private Equity Fonu, Charme Investments'ın yönetim kurulu üyeliğini ve Ocak 2002'den bu yana yöneticiliğini yapıyor.

-POLTRONA FRAU-

1912 yılında Renzo Frau tarafından kurulan Poltrana Frau, 47 ülkede distribütörlüğü bulunan el işçiliği deri mobilyada dünyanın önde gelen markaları arasında yer alıyor.

Üst tabaka deri mobilya endüstrisinde dünya çapında faaliyet gösteren Poltrona Frau, İtalya'da Milano, Roma ve Napoli, uluslararası alanda da Paris, Londra, New York, Miami, Washington, Tokyo, Singapur, Seul, Manila ve Taipei'de 50'nin üzerinde mağazayla hizmet veriyor.

Poltrona Frau, ev mobilyasında koltuk, kanepe, sehpa, yemek masası, yemek sandalyeleri ve yataktan oluşan 478 farklı versiyonda 64 farklı modeli, ofis mobilyasında ise yönetici koltuğu, çalışma masası, bekleme koltukları ve ofis aksesuarlarından oluşan 271 farklı versiyonda 20 modeli 113 farklı deri renginde sunuyor.

-LÜKS ARABA, TEKNE, HAVAYOLLARI İÇ MEKAN TASARIMI YAPIYOR-

İç deri kaplamaları da yapan Poltrona Frau, Ferrari iç döşemelerini, yeni Maserati modellerini, Rolls Royce, BMW, Mini ve Lancia gibi arabaların iç deri kaplamalarını yaratıyor.

Seçkin üst teknelerin iç mekan tasarımlarını da yapan Poltrona Frau, helikopter iç deri kaplamaları ile yine üst sınıf hava yolları iç mekan tasarımlarını gerçekleştiriyor.

Tiyatrolar, konferans salonları, otel ve kamu alanları için çözümler de sunan Poltrona Frau, dünya çapında 60 tiyatro ve 270 oditoryum projesini hayata geçirdi.

Poltrona Faru'nun gerçekleştirdiği bu projeler arasında, Strasbourg Avrupa Parlamentosu, Madrid Real Madrid, Moskova Beyaz Saray, Paris Senato, Londra İngiliz Müzesi, Hollanda Parlamentosu, Seul Dünya Ticaret Merkezi bulunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title