Haberler

El Emeği Göz Nuru Eserler Sergisi Açıldı

Malatya’nın Arguvan İlçesi’nde el emeği göz nuru yıl sonu sergisi açıldı.

Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde el emeği göz nuru yıl sonu sergisi açıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursların yıl sonu sergisi açılışına, İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, Garnizon Komutanı Özcan Durmaz, Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Emniyet Amiri Doğukan Özer, Milli Eğitim Müdürü Kemal Memi, daire amirleri, kursiyerler ve muhtarlar katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Akıncı, açış konuşmasından sonra İlçe Kaymakamı Zafer Oktay da konuşma yaptı. Oktay, "Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzce düzenlenen çeşitli kurslarımızı daha önceden de ziyaret etme imkanı bulmuştum. Ülkemizin her ilinde ilçesinde olduğu gibi ilçemizde de kurslarımız gerek çeşitlilik bakımından, gerekse faydalılık bakımından büyük bir zenginliğe sahiptirler. Bugün teker teker inceleme fırsatı bulacağımız ve bir yıldır kursiyerlerimiz tarafından hazırladıkları birbirinden eşsiz çalışmaların yer aldığı ve her yaş grubuna hitap eden halk eğitim kurslarımız, halkın günlük hayatındaki monoton işlerinden sıyrılarak, bilgi ve beceri kazanmalarını ve aynı zamanda sosyalleşmesi adına büyük bir önem taşımaktadır. İnşallah yakın zamanda bu kurslarımıza daha önce de bebek ve çocuk bakıcılığı projemizde olduğu gibi İşkur İl Müdürlüğünce sağlanan ödeneklerle kursiyerlerimize günlük ücret ödemesi şeklinde 6 aylık kurslar şeklinde devam edeceğiz" dedi.

Son olarak kursiyerlerin hazırlamış olduğu sergi gezilerek kursların devam etmesi temennisinde bulunuldu. Programda kursiyerlere sertifikaları protokol tarafından takdim edildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kızıldaş Zafer Oktay Arguvan Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title