Haberler

Ekrem İmamoğlu: Genel başkanımla beni kavga ettirecek bir Allah'ın kulu henüz Türkiye topraklarında doğmadı

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Örgütü'nün meclis üyeleri buluşmasında dikkat çeken bir konuşma yaptı. Parti içi gruplaşma iddialarına değinen İmamoğlu, "Parti içinde veya dışında uzlaşamayacağımız kimse olmamalı. Genel başkanımla beni kavga ettirecek bir Allah'ın kulu henüz Türkiye topraklarında doğmadı. İstanbul seçimlerindeki başarımızın arkasında birlik ve beraberlik vardı" ifadesini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Parti içinde veya dışında uzlaşamayacağımız kimse olmamalı. Genel başkanımla beni kavga ettirecek bir Allah'ın kulu henüz Türkiye topraklarında doğmadı" dedi.

Cumhuriyet gazetesinden Sena Tufan'ın haberine göre, CHP İstanbul İl Örgütü'nün meclis üyeleri buluşması dün gerçekleşti.

"İSTANBUL SEÇİMLERİNDEKİ BAŞARIMIZIN ARKASINDA BİRLİK VE BERABERLİK VARDI"

Burada konuşan İmamoğlu parti içi gruplaşma iddialarına değinerek "Parti içinde veya dışında uzlaşamayacağımız kimse olmamalı. Genel başkanımla beni kavga ettirecek bir Allah'ın kulu henüz Türkiye topraklarında doğmadı. İstanbul seçimlerindeki başarımızın arkasında birlik ve beraberlik vardı. 'Ben değil biz dedik' şimdi yine, 'Ben değil biz ve dostlarımız' diyoruz" diye konuştu.

"ŞUNU BİLSİNLER Kİ NE KORKARIZ NE DE PABUÇ BIRAKIRIZ"

İmamoğlu, İBB'deki teftişi hatırlatıp "Meclis'teki arkadaş İBB'de 550 terörist var demişti. 'Bulun, getirin' diyoruz, ortada kimse yok. Her gün İmamoğlu, her gün İBB, her gün İstanbul ile uğraşıyorlar. Ama şunu bilsinler ki ne korkarız ne de pabuç bırakırız" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (34)

Arşiv Unutmaz:

Sahiplerin ne derse o olur İmamoğlu büyük konuşma nereye kime hizmet ettiğin belli.

155
58
yanıtYanıtla
Çınar Tunç:

Yarın gel MİT'te işe başla.

yanıt22
yanıt44
ERKAN :

senin sahibin ne dedi?

yanıt23
yanıt40
Sami İşgören:

o lafı söylemen menfaatın icabı,iki sonra görecez doğmuşmu doğmamışmı:))olafıda yedirirler sana imamoğlu.

120
56
yanıtYanıtla
Erdoğan Uslu:

Qteş Qlmayan yerden duman tütmez

94
51
yanıtYanıtla
Arşiv Unutmaz:

Adam doğru söylemiş ayrıntıya bakın Türkiye topraklarında doğmadı demiş.Bende aynısını diyorum zaten dışarıya bağlıdır İmamoğlu

89
51
yanıtYanıtla
Birol Bostan:

Benimde ilk aklıma gelen bu olmuştu. Ne tuhaf :-)

yanıt30
yanıt6
Ali derviş:

Taparcasına Parti Tutanlar Yüzünden Ülkenin Geldiği Durum Ortada Şimdi Konuşmaması Gerekenler Hep Ortada Sanki Elektrik,Su,Doğalgaz Hayat Pahalılığı Gibi Zamların Sorumlusu CHP Algısından Bir Vazgeçin Artık Seçme Diye Birşey Var Her 4 Veya 5 Yılda Yapılıyor Ama Sanki Ömürlük Veriliyor Bu Haklar Partilere Yeter Kesin Sesinizi Mevcut Hükümet Artık Yeter Mahvettiniz Ülkeyi

40
94
yanıtYanıtla
Arşiv Unutmaz:

Helal olsun sana bak sende öyle bir partiye oy verki fetoculer ve PKK sevinmesin ona göre ver oyunu ABD beiden sevindirme olurmu.

yanıt48
yanıt12
Davut Uysal :

Ne yani herkes sen gibi heykelsevicilerin peşine mi takilain

yanıt3
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title