Haberler

Tesadüfün bu kadarı! Hülya Avşar, kayıp kızı Helen'i bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu

Güncelleme:

Yıllardır Helin Avşar'ın Hülya Avşar'ın kardeşi değil kızı olduğu dedikoduları yapılıp durdu. Tam da bu söylentilerin rafa kalktığı bir dönemde Müge Anlı'nın programındaki ilginç tesadüf ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

Hülya Avşar adlı bir kadın, evden kaçan 15 yaşındaki kızı Helen Avşar'ı bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Ekranda "Hülya Avşar" ismini gören izleyiciler, şaşkınlık ve merak içinde nişanlısı tarafından kaçırılan kızın hikayesini izledi.

"TESADÜFÜN BÖYLESİ"

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ da bugün kaleme aldığı " Hülya Avşar'ın kızı kaçırıldı: Tesadüfün böylesi!" başlıklı yazısında ilginç tesadüfü kaleme aldı. Yazıda okuyucularına "Başlık şaşırtıcı değil mi?" şeklinde bir soru yönelten Aytuğ, şöyle devam etti: "Yıllardır Helin Avşar'ın, ünlü yıldız Hülya Avşar'ın kardeşi değil, kızı olduğu dedikoduları yapılıp durur. Başlık bu yüzden size de 'gıdıklayıcı' gelmiş olabilir. Ama olan biten sadece bir isim benzerliğinden ibaret."

Ekrandaki yazıyı görenler şaşkın! Hülya Avşar, kayıp kızı Helen'i bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu

İşte yazıdaki ilgili kısım;

Dün Hülya Avşar adlı kadın, evden kaçan 15 yaşındaki kızı Helen Avşar'ı bulmak için Müge Anlı'nın stüdyosundaydı. Meğer kızı ile 16 yaşındaki amca oğlu Mertcan nişanlanmış. Mertcan da "Bizde adettir, nişan olunca kız erkeğin evinde kalır" diye tutturmuş. Kız daha önce de bir kaç kez evden kaçmış.

İşin dramatik tarafı ise anne Hülya Avşar'ın da henüz 15 yaşındayken 19 yaşındaki eşine kaçıp, evlenmesi. Daha sonrası malum: Şiddet, eziyet, ilgisiz bir baba ve madde kullanımının mahvettiği bir evlilik sonunda başı boş kalan bir kız evlat...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yüksel Aytuğ Hülya Avşar Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

MİNE:

İsim benzerliğinden çok daha büyük bir olay var burada. Bu devirde hala kuzenle evlenmek, amcanın bir anda kayınpederin olması, 15 yaşında üniversite hayali kurması gereken kız birlikte büyüdüğü kuzeniyle nişanlanıyor. Nişanlanınca damadın evinde kalma adetini de ilk kez duydum. Sonra akraba evliliğinden dolayı gelsin engelli çocuklar. Okumayan, bunun hayalini bile kurmayan kızlar. . . Nereden tutsak elimizde kalıyor. 21. yüzyılda hala bunları yaşamamız çok utanç verici.

74
25
yanıtYanıtla
MANİ MANİ:

ne gerek vardı bu kadar uzun yazmaya, sen ne yazdın ki, kendin anladıysan mesele yok yani

yanıt20
yanıt28
Tesisatçı:

Türkiye''nin emniyet güçleri var Hülya Müge kim bana bir açıkla öğreneyim

25
9
yanıtYanıtla
Bize ne:

Poliste bunları bekliyor gelsede bulsak diye polis gerekeni yapmış olsa bu kadın tv ekranlarında dolaşmaz

28
4
yanıtYanıtla
Salih Keskin:

Polis ne yapsın hangi birine yetişsin.

yanıt1
yanıt0
ÖZGÜR:

POLİSE NİYE BAŞVURMUYORLAR DA MÜGE ANLIYA BAŞ VURUYORLAR

21
9
yanıtYanıtla
Cikomiko:

Devlet neden yardım etmiyorda Haluk Levent yardım ediyor ??????

yanıt2
yanıt0
hiç müge izlemedim:

anladıgım kadarıyla emniyetten umduklarını bulamıyan mügeden buluyor? ne haldeyiz , , , emniyette bu kayıp ve cınayetleri cözse iyi olurdu,

21
3
yanıtYanıtla
BORA KİTİ.:

bir hikaye anlatayım, sivasta benim çocuk 5 yaşında kreşten çıkmış kreşçlerin haberi yok. öğlene bize haber verdiler yana yakıla arıyoruz. resmini polisin her karakoluna verdik, anlattık, tutanak tuttular, vakit kaybı. Ama ben oratay düştüm, arıyorum ama ne arama. garaja gittik, arabalar vs. . . polis noktasına gittim. bana dediki bir resim göndermişler ama, daha gelmedi. POLİSİN UMURUNDA DEĞİL. . . . .

17
6
yanıtYanıtla
Alpinnn:

Bulundu mu sonunda?

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title