Haberler

Yılın Otomobili İçin Yılın Testi

Güncelleme:

Ootomotiv Gazetecileri Derneği tarafından bu yıl 'PPG Oto Tamir Boyaları', 'İntercity' ve 'Bridgestone' sponsorluğunda ilki düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili" seçiminde geri sayım başladı.

OGD üyesi 73 otomotiv gazetecisi, finalde yarışacak 7 otomobili seçmek için İntercity İstanbulpark'ta bir araya geliyor. 25 Mart 2016 tarihinde İntercity İstanbul Park'ta yapılacak test sürüşünde, tüm aday otomobiller; güvenlik ve teknik açıdan önemli bir sınavdan geçirilecek.

Gün boyu sürecek testlerin ardından, her jüri üyesi 22 aday otomobil arasından 7 favori otomobili seçecek. Böylelikle ilk oylama sonucunda jüri üyeleri tarafından en fazla önerilen ilk 7 otomobil finalde yarışmaya hak kazanacak. Finale kalan 7 otomobil 28 Mart 2016 tarihinde açıklanacak.

İŞTE ADAY OTOLAR

Türkiye'nin otomobili aday listesinde şu otomobiller yer alıyor; "Audi A4, BMW 7 Serisi, Fiat 500X, Fiat Egea, Ford Mondeo, Ford Mustang, Honda Jazz, Hyundai Tucson, Jaguar XE, Kia Sorento, Land Rover Discovery Sport, Mazda CX-3, Mercedes GLC, Mercedes C-Coupe, MINI Clubman, Opel Astra, Renault Talisman, Renault Kadjar, Skoda Superb, Ssangyong Tivoli, Subaru Levorg, Volvo XC90." (Kayna:Hürriyet)


Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Park Türkiye Ford Fiat Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

super egea:

Egea dan sasmayacaksin. Ne ararsan var. Aynı ozellikteki ford ww bmv ye okadar para verirlirmi yaa.

10
80
yanıtYanıtla
OPEL:

ASTRA

4
6
yanıtYanıtla
abdulbaki:

ya adamlar seçmiş 2016 yılın otomobili OPEL ASTRA siz neyim derdindesiniz?

4
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title