Haberler

    Video Konferans Ürünleri Kurumların Hangi İhtiyaçlarını Karşılıyor?

    Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, video konferans ürünlerinin kurumlara sağladığı avantajları ve karşıladığı ihtiyaçları Wise TV aracılığı ile meraklılarına anlattı.

    Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, video konferans ürünlerinin kurumlara sağladığı avantajları ve karşıladığı ihtiyaçları Wise TV aracılığı ile meraklılarına anlattı.

    Maliyet düşürüldüğünde, kullanımı arttırma şansının da bir o kadar yükseldiğinin altını çizen Uyar: "Biz bunu yaparak gerçekten çok ciddi projelere imza atmaya başladık ve maliyet anlamında yazılım tarafında çok ciddi gelişmeler var. Bunlar Skype, zoom, video gibi çözümler bu işin arka tarafında maliyeti çok ciddi bir şekilde düşürdüler ve bizde bunlardan faydalanıyoruz. Ürünlerimiz çok iyi bir ses sistemi ve çok iyi bir görüntü sağlıyor. Özellikle üst düzey firmalar, KOBİ'ler, orta ölçekli firmalar bunun farkındalar ve bunu gitgide daha fazla kullanmaya başladılar. Pazar anlamında baktığınız zaman pazarların Amerika'daki araştırmalara göre birkaç sene içerisinde 3 katı ile 5 katı arasında büyüyeceği de çok ortada. Toplantı odası sayılarına baktığınız zaman binlerce olduğu ortada. O yüzden burada büyük fırsatlar hem Logitech anlamında hem de diğer firmalara var" dedi.

    Logitech'in esasında bilinen bir marka olduğuna ve bugüne kadar sunduğu çözümlerle de hem tüketicilerin hem de kurumların ihtiyacını çözen bir yapıda olduğuna dikkat çeken Uyar: " Burada Logitech'in bakış açısı; İhtiyaç nedir? Bu ihtiyacı nasıl karşılarım? Bunu karşıladığım zaman sağlayacağım fayda ne kadar etkili olur? şeklinde... Bu yaklaşımımızı kurumlara da sunduk ve kendilerine ürünlerimiz gösterdiğimizde ve denettiğimizde birebir yüz yüze görüşmenin etkisini fark ettirdiğimizde, maliyet anlamında düşük olduğunu gösterdiğimizde,  görüntü ve performansımızın yüksek olduğunu anlattığımızda, aynı zamanda kaliteli ürünler sunduğumuzda ve tasarımlarımızı fark ettirdiğimizde ciddi anlamda ilgi gördüğümüzü gördük. Kurumları aradığımız zaman gelin bize ürünleriniz anlatın diyorlar. Bizde bunun için onları arıyoruz ve farkımızı göstermeye çalışıyoruz"  şeklinde konuştu.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Mustafa Uyar Logitech Türkiye Skype Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title