Haberler

Türk Yıldızları Expo 2016 Antalya'da Uçacak

Dünyanın sayılı süpersonik akrotimleri arasında yer alan Türk Yıldızları, 23 Nisan'da EXPO 2016 Antalya'da yapacakları gösteri öncesi keşifte bulundu.

Dünyanın sayılı süpersonik akrotimleri arasında yer alan Türk Yıldızları, 23 Nisan'da EXPO 2016 Antalya'da yapacakları gösteri öncesi keşifte bulundu. EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, çiçek ve çocuk temasıyla 22 Nisan 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle resmi açılışı gerçekleştirilecek EXPO 2016 Antalya'da açılış hazırlıkları sürüyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ziyaretçilere açılacak EXPO 2016 Antalya'nın ilk gününde Türk Yıldızları Akrobasi Timi de gösteri sunacak.

Türk Yıldızları Filo Komutanı Kurmay Yarbay Şenol Çetin ve ekip arkadaşları, gösteri öncesinde Aksu'da bulunan sergi alanında keşif yaptı ve EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın'ı ziyaret etti.

Çetin, ziyarette yaptığı konuşmada, gösterinin emniyetli bir şekilde izlenmesi için alan ve alan çevresinde gözlem yaptıklarını belirterek, "Halkımızın nereden daha güzel izleyeceğine baktık. Bazı koordinasyon toplantıları gerçekleştirdik." dedi.

7 F5 uçağıyla 23 Nisan'da EXPO 2016 Antalya sergi alanında olacaklarını vurgulayan Çetin, şöyle konuştu:

"Türk Yıldızları olarak dünya çocuklarının da katılımıyla gerçekleşecek EXPO 2016'nın coşkusuna katılacağız. Eğlence havasından ziyade daha çok birlik ve beraberliğimizi gösterecek şekilde, ellerimizde Türk bayraklarıyla herkesin burada olmasını arzuluyoruz. Malum ülkemizin içinde bulunduğu ortam ortada. En çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğu dönemlerdeyiz. Sezonu, 18 Mart'ta Çanakkale'de şehitlerimize yönelik gösteriyle açmıştık. Sezon boyunca uçacağımız bütün gösteriler, şehitlerimize armağan olacaktır."

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın da Türk Yıldızları'nı ağırlamaktan büyük gurur duyduklarını dile getirerek, "Gittiğiniz her ülkede ülkemizin göğsünü kabartıyorsunuz. Dünyanın gözünün üzerimizde olduğu bir günde, burada da çok iyi bir gösteri yapacağınızdan eminim." dedi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Kazım Aydın Şenol Çetin 23 Nisan Antalya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title