Haberler

TÜMSİAD Davutoğlu'nu Tebrik Etti

Güncelleme:

TÜMSİAD: Siyasi istikrarımızın mimarlarından olan Ahmet Davutoğlu'nu tebrik ederiz.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert yaptığı açıklamada, "Sayın Ahmet Davutoğlu gayreti, azmi ve inancı ile ülkemizin son on yılında önemli başarılara imza atmıştır. Dış politikadaki başarısı ve ülkemize yapmış olduğu değerli hizmetler bu görevi layıkı ile yapacağını ortaya koymaktadır" dedi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Türkiye son 10 yılda siyasi, ekonomik ve kültürel olarak önemli çalışmalara imza atmıştır. Yapılan çalışmalar neticesinde kazanılan başarılarla insanlarımızın ve ükemizin huzuru ve kalkınması hedeflenmiş ve hedeflere emin adımlarla ulaşılmıştır. Ülkemizde yaşanan siyasi istikrar, ekonomik istikrarı beraberinde getirmiş ve ülkemiz kalkınma noktasında önemli seviyelere ulaşmıştır.

Şüphesiz her başarının arkasında gayret ve azim bulunmaktadır. Sayın Ahmet Davutoğlu gayreti, azmi ve inancı ile ülkemizin son on yılında önemli başarılara imza atmıştır.

Dış politikadaki başarısı ve ülkemize yapmış olduğu değerli hizmetler bu görevi layıkı ile yapacağını ortaya koymaktadır. Bu vesileyle TÜMSİAD olarak, siyasi istikrarımızın mimarlarından olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 37. Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu'nu tebrik eder, görevinde başarılar dileriz". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Davutoğlu Hasan Sert Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title