Haberler

Siirt'te Alışveriş Merkezi Yapılacak

Güncelleme:

Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, eski sebze halinin arsasına yeni bir AVM için kolları sıvadıklarını ve projenin onaylandığını açıkladı.

Siirt Ak Parti Milletvekili Osman Ören, yılın hikâyesine dönen, eski sebze halinin alış veriş merkezi yapımı için son aşamaya geldiğini açıkladı. Basın danışmanı aracılığı ile açıklama yapan Milletvekili Osman Ören, Siirt'in çehresini değiştirecek üçüncü projeye imza attıklarını belirtti.

Eski Sebze halinin atıl durumda olduğunu ve bu konuda vatandaşlardan ciddi şikâyetler aldığını belirten Ören, "Kezer ve Kent meydanları şehrimizin çehresini değiştirecektir. Üçüncü projemiz ise eski sebze hali, Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Ali Hürata ile görüşmelerde bulunduk ve projeyi onayladık. 16 dönümlük arsa üzerinde Homeoffice ve AVM yapacağız" dedi.

Tarih Verdi…

Eski sebze hali arsasında yapılacak olan alış veriş merkezi ile ilgili basını bilgilendiren Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Mayıs ayında temel atma töreni yapacaklarını açıkladı. Yapılacak olan alış veriş merkezinin Siirt'in birçok sıkıntısını gidereceğine inandığını belirten Ören, "Projenin son aşaması incelenmek üzere Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Ali Hürata ve Vakıflar Genel Müdürlüğü Sanat Eserleri Daire Başkanı Suat Faruk Giray ile görüştük. Bu konuda çalışma başlatacağız ve Mayıs ayında alış veriş merkezinin temelini atacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci / Ekonomi

Osman Ören Ak Parti Siirt Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

siirtlia.dayan563@gmail.com:

way arkadaş seçim vakti gelmeden önce neden tamamlamadın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title