Haberler

Sabah-atv'nin Satışına Onay

Fon Kurulu Atv-sabah İhalesini Onayladı. Gözler Şimdi RTÜK ve Rekabet Kurumu'na Çevrildi.

Fon Kurulu ATV-Sabah ihalesini onayladı.Gözler şimdi RTÜK ve Rekabet Kurumu'na çevrildi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Atv-Sabah Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihale sonucunu, ihale şartnamesi gereğince, gerekli izinleri temin amacıyla, Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Rekabet Kurumu'na gönderdi.

Sabah'ın yeni sahibi Çalık Grubu...

TMSF'den yapılan yazılı açıklamada, ATV-Sabah Ticari ve İktisadi Bütünlüğü İhalesi'nin dün Ahmet Afif Paşa Yalısında gerçekleştirildiği hatırlatılarak, ihalede Turkuvaz Radyo Televizyon Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş. tarafından 1 milyar 100 milyon dolar teklif sunulduğu kaydedildi.

TMSF Fon Kurulu'nun bugün yapılan toplantıda, ATV-Sabah Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihalesini görüştüğü bildirilerek, “Kurul, ihale şartnamesinin 9. maddesine istinaden gerekli izinlerin temini amacıyla, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile Rekabet Kurumu (RK) Başkanlığı'na yazı yazılmasını uygun görmüş ve bugün itibariyle gerekli işlemleri başlatmıştır” denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title