Haberler

Polis, İpek Medya Grubu Binasında Çalışanlara Kimlik Kontrolü Yaptı

Güncelleme:

Kayyum atanan Kanaltürk ve Bugün TV'nin İstanbul'daki binasının önünde polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Bina bariyerlerle kapatıldı, polis çalışanlara kimlik kontrolü yaptı.

Koza- İpek Yayın Grubu'na ait Kanaltürk TV, Bugün TV ile Bugün ve Millet gazetelerinin bulunduğu Mecidiyeköy'deki binasında polis geniş güvenlik önlemi aldı. Kanal binası önünde 2 TOMA aracı hazır bekletildi, binanın girişi ise bariyerlerle kapatıldı. Çok sayıda çevik kuvvet polisi binanın çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri binanın girişinde, X-ray cihazlarının bitişiğinde, kimlik kontrolü yaptı. Binada çalışan gazeteciler boyunlarına kurum kartını takıp, kimlik kontrolünün ardından binaya giriş yapabildi.

PROGRAMLAR İPTAL EDİLDİ

Kanal ve gazete çalışanları ise programların iptal edilmesi nedeniyle gün boyunca çevredeki kafeteryalarda oturmak zorunda kaldı. Kanal çalışanları "Sabah programlarımız iptal oldu. İçeride yapacak bir şey yok. Bizim ne yapacağımız da söylenmiyor. İçeri girerken kimlik kontrolü yapılıyor. Polisler binanın girişinde bekliyor" dedi.

KANALTÜRK ARŞİV, BUGÜN BELGESEL YAYINLIYOR

Kayyum kararı ile, Kanaltürk televizyonunda arşiv programları, haber kanalı olan Bugün televizyonunda ise belgesel yayını yapılıyor.

BUGÜN GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ ERHAN BAŞYURT GÖREVİNDEN ALINDI

Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt kayyum tarafından görevinden alındı.

Sabah, İpek Medya Grubu çalışanlarıyla toplantı yapan kayyum yetkilisi, Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt'un görevden alındığını çalışanlarına iletti. Bugün TV Genel Yayın Müdürü Tarık Toros'ın da dün işine son verilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Erhan Başyurt İpek Holding İstanbul Medya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

trabzonlu:

diğer kanalarında sonu gelecek daha bu sizin iyi günleriniz sayın erdoğana kim yanlış yaparsa sonu böyle olur

10
20
yanıtYanıtla
HÖSSST:

şu trabzonlular kadar ahmak daha başk bir topluluk var mı acaba

yanıt2
yanıt1
Dahane:

10 sene evvelde Suriyeden böyle haberler alıyorduk.

14
5
yanıtYanıtla
ihanetMobil-ANDROID:

sikiyorsa aynısını Fox Tv ye yapsın görelim. ..

13
3
yanıtYanıtla
umt:

Şimdi patron Kayyum mu? burada iş kanunlarına göre içilik hakları da ihlal ediliyor.

12
4
yanıtYanıtla
ersınMobil-ANDROID:

o kadar polise yetki versene kimlik kontrolunu doguda yapsınlar.ama olurmu cozum surecı zarar gorur

7
3
yanıtYanıtla
ali:

utanmasalar her sandık başına polis dikip cebren oy kullandıracaklar

4
4
yanıtYanıtla
breh breh:

o işi en iyi siz yapıyorsunuz, unutmadık , hevalları,

yanıt3
yanıt2
SalihMobil-IOS:

devlet gücünü gösteriyor.sevinelim

5
3
yanıtYanıtla
atakan:

ingiltere robert mudochun kanalarına el koyup kayyum atamadı mı. fox tv robert murdoch denen yahudinin değil mi.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title