Haberler

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Kararları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), Mersin Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi AŞ sermayesindeki Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait hisse satışı ihalesi ile Taşucu Limanı'nın işletme hakkının devrine yönelik ihalede son teklif verme tarihi 24 Ağustos 2017'ye uzatıldı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), Mersin Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi AŞ sermayesindeki Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait hisse satışı ihalesi ile Taşucu Limanı'nın işletme hakkının devrine yönelik ihalede son teklif verme tarihi 24 Ağustos 2017'ye uzatıldı.

ÖİB'nin Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarına göre, MESBAŞ-Mersin Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi AŞ sermayesindeki Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait yüzde 21,26 oranındaki (A) grubu imtiyazlı hissenin "satış" yöntemiyle özelleştirilmesi amacıyla çıkılan ihalede son teklif verme tarihi 13 Temmuz'dan 24 Ağustos'a alındı. Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Taşucu Limanı'nın 36 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi ve geri sahasının satışı" yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilmesine yönelik ihalede de son teklif verme tarihi de 21 Temmuz'dan 24 Ağustos'a uzatıldı. Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Güllük Liman Sahası'nın 36 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilmesine ilişkin ihalede çalışma ve değerlendirmeler neticesinde 36 yıl olan işletme hakkı süresi 45 yıl olarak değiştirildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Taşucu Limanı Türkiye Mersin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title